Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.11.2013, 13:25:12
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Ce ai fi vrut sa zica? Da, mai, luati-le ca nu se intampla nimic? Sunt bune?
Atunci toata lumea ar fi zis ca parintele Iustin e de acord. Cum o dai, tot nu e bine. Eu stiu ce a vrut sa sublinieze si imi doresc sa il bucure Dumnezeu acolo unde este.
Vechi 24.11.2013, 13:31:59
bogdan81 bogdan81 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
Ce ai fi vrut sa zica? Da, mai, luati-le ca nu se intampla nimic? Sunt bune?
Atunci toata lumea ar fi zis ca parintele Iustin e de acord. Cum o dai, tot nu e bine. Eu stiu ce a vrut sa sublinieze si imi doresc sa il bucure Dumnezeu acolo unde este.
Bine, dar in logica asta, vin si eu si intreb? Dumnezeu e in televizor?
Dar daca eu vin acum si zic: Cine are televizor s-a lepadat de Hristos, ce o sa ziceti?
Ca am luat-o razna, nu?
Pai asa unde ajungem?
Hai sa renuntam si la CNP atunci? Ca CNP inseamna inlocuirea numelui de la botez cu un numar.
Daca eu zic acum ca cine are CNP s-a lepadat?
E ok ?
Vechi 24.11.2013, 13:37:54
bin000 bin000 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.06.2011
Arrow

Citat:
În prealabil postat de bogdan81 Vezi mesajul
E chiar asa greu sa recunoastem ca s-a inselat?
Nu s-a inselat el ci doar...nu avea cu cine vorbi.Saracu' in ultimii ani a tras in repetate randuri semnale de alarma,el vorbea ...el auzea.A incercat si cu binisorul(cu diverse mesaje catre romani),a incercat si cu socul (actele cu cip= lepadare) .Nimic.Somn usor popor roman.El vazuse ca deja...era mult prea tarziu.Cand se va descoperi adevarul...va fi deja in metastaza.
Vechi 24.11.2013, 13:38:19
Senior Member

Implicit

Fiecare e liber sa aleaga ce vrea. Documentul cu cip iti ofera niste privilegii cu care obisnuindu-te iti va fi greu sa renuti de aceea cred ca s-a dorit a fi taiat raul de la radacina si s-a incercat cat mai mult amanarea lor.

Last edited by gabriela8; 24.11.2013 at 13:42:01.
Vechi 24.11.2013, 13:40:40
Barsaumas
Guest

Implicit

Intrunire in Suprema Loja Neagra.
Toate capeteniile intunericului, intrunite in fata tronului spurcaciunii.
"Cine dintre voi, intreaba Spurcaciunea, poate sa faca in asa fel ncit meritele acumulate de Iustin Pirvu, acel popa calugar enervant de aproape de sfintenie, sa fie spulberate, sau cel putin in mare pericol, si chiar si mantuirea lui? Voi da ca rasplata un loc pe tronul meu".
Se ridica duhul superstitiei si sectarismului: "Stapine spurcat, eu voi face aceasta. Voi influenta pe slugile noastre din manastire si din biserica, pe danion, pe fotini, pe multi altii, si voi face din Iustin Pirvu un fals profet, ce va cauza deruta spirituala mare in biserica, nesupunere fata de sinod si multe alte neorinduieli si pacate".
"Hahahahaha! Asa vei face, si asa vei reusi. Iesi, si la treaba! Rasplata te asteapta".
Vechi 24.11.2013, 13:43:40
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bin000 Vezi mesajul
Nu s-a inselat el ci doar...nu avea cu cine vorbi.Saracu' in ultimii ani a tras in repetate randuri semnale de alarma,el vorbea ...el auzea.A incercat si cu binisorul(cu diverse mesaje catre romani),a incercat si cu socul (actele cu cip= lepadare) .Nimic.Somn usor popor roman.El vazuse ca deja...era mult prea tarziu.Cand se va descoperi adevarul...va fi deja in metastaza.
Din pacate el a inceput cu socul si a sfarsit prin a o lasa mai moale cand a realizat ca era probabil manipulat. Fiindca parintele a fost si manipulat, si inca cum.
Vechi 24.11.2013, 13:44:28
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Barsaumas Vezi mesajul
Intrunire in Suprema Loja Neagra.
Toate capeteniile intunericului, intrunite in fata tronului spurcaciunii.
"Cine dintre voi, intreaba Spurcaciunea, poate sa faca in asa fel ncit meritele acumulate de Iustin Pirvu, acel popa calugar enervant de aproape de sfintenie, sa fie spulberate, sau cel putin in mare pericol, si chiar si mantuirea lui? Voi da ca rasplata un loc pe tronul meu".
Se ridica duhul superstitiei si sectarismului: "Stapine spurcat, eu voi face aceasta. Voi influenta pe slugile noastre din manastire si din biserica, pe danion, pe fotini, pe multi altii, si voi face din Iustin Pirvu un fals profet, ce va cauza deruta spirituala mare in biserica, nesupunere fata de sinod si multe alte neorinduieli si pacate".
"Hahahahaha! Asa vei face, si asa vei reusi. Iesi, si la treaba! Rasplata te asteapta".
Somn usor si vise placute!
Vechi 24.11.2013, 13:45:34
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bogdan81 Vezi mesajul
Din pacate el a inceput cu socul si a sfarsit prin a o lasa mai moale cand a realizat ca era probabil manipulat. Fiindca parintele a fost si manipulat, si inca cum.
Manipulat... de cine?
Vechi 24.11.2013, 13:46:21
Barsaumas
Guest

Implicit

Arie era mai evlavios decit tot forumul asta la un loc. Stim ce soarta a avut. Protoparintii, nu mai zic: puteri, sanatate, haruri este haruri: au cazut. Ingerii dizidenti: puteri neinchipuite, gnoza de necuprins de om: au comis seditiune.
Iustin Pirvu: marturisire in inchisoare, merite, duhovnicie: poate ca, asa cum zicea Alin, oamenii isi vor aduce aminte de el doar ca "staretul de la Petru voda, cel care vorbea de cipuri in acte ca fiind apostazie".
Viata este risc, schimbare, provocare. Cu alte cuvinte, lupta. Unii cad si se lasa cazuti, altii se ridica si pe patul de moarte.
Vechi 24.11.2013, 13:47:50
Senior Member

Implicit

Au incercat sa-l manipuleze si pe parintele Arsenie Papacioc si aproape ca reusisera.
Dar parintele Arsenie s-a tinut mai darz.
Dansul nu a spus, precum parintele Iustin despre ierarhi, ca sunt o ceata de tradatori si de vanzatori.
Dumnezeu sa-l odihneasca cu sfintii pe parintele Iustin. Nu dansul a fost vinovat, ci cei care l-au folosit si i-au batjocorit batranetile.
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce spuneti de actele biometrice? Daniel777 Stiri, actualitati, anunturi 107 11.10.2010 23:02:47
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Ce se incearca cu actele biometrice? mihailt Generalitati 0 15.07.2009 02:30:05
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Despre actele de identitate electronice si intimitate BogdanF2 Generalitati 0 26.01.2009 20:23:30