![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Pai energia neagra nu tine de stiinta ci de smecherie.
Cand eram mic si cheltuiam banii de paine pe bomboane ii spuneam maica-mii ca au venit niste tigani si mi-au luat banii...tiganii erau energia mea neagra, ceva nevazut care te scoate din impas. Teoria vorbeste despre o explozie initiala iar urmarea e ca expansiunea universului trebuia sa incetineasca. Daca verifici teoria si vezi ca dimpotriva, expansiunea este accelerata, poti tu sa inventezi mii de chestii negre pentru ca tot o smecherie e. Teoria ta e facuta praf. Nici eu nu cred ca Big Bang-ul este incompatibil cu Crestinismul. Dar asta nu ma impiedica sa spun ca este o smecherie acolo atunci cand vad ca este o smecherie. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cum am scris si in celelalte mesaje energia intunecata este o aiureala gasita la disperare de oamenii de stiinta evolutionisti, vazand ca le cade teoria care ii ajuta sa creada ca nu e adevarata Biblia. Si propagata credulilor care cred oricum orbeste in tot ce spune un om de stiinta, nu e nevoie sa si verifice (ca aia au diplome multe, nu ca noi). Dovada ca e asa e confirmata chiar de oamenii de stiinta, pentru cei care nu cred orbeste fara sa si citeasca. Chiar pe site-ul depe care ai dat link-ul era un articol special despre energia intunecata (tu ai dat articolul despre expansiunea accelerata): http://www.bigbangcentral.com/energy_page.html Aceasta nu e o teorie stiintifica si nici macar o teorie, e o ipoteza imaginara. Facuta special ca sa tina in picioare teoria Big-Bang-ului si sa o mentina in moarte clinica datorita dscoperirii expansiunii accelerate. Uite, scrie chiar in articol asta: "Dark energy has not yet been detected directly and has properties unlike anything we know... Its existence isn't proven, but dark energy is the best guess of most scientists to explain the acceleration of the universe." Asadar, nu exista nicio dovada ca ar exista o asemenea energie, singurul argument e ca teoria Big-Bang e valabila. La fel, singurul punct de sprijin ramas pentru teoria Big-bang e ca exista o energie intunecata imaginara care sa anihileze dovada expansiunsii accelerate a Universului. Observi argumentul circular? Bazat pe nimic, doar pe imaginatie. Singura dovada care are legatura cu stiinta este descoperirea expansiunii accelerate, aceasta e dovedita stiintific. Iar aceasta omoara teoria Big-Bang, care a fost facuta nestiindu-se de expansiunea accelerata. A fost facuta cand se descoperise ca Universul este in expansiune. De aici s-a facut o ipoteza, ca e posibil ca in trecut sa fi fost o explozia, care a dus la expansiunea universului. Au cautat apoi dovezi stiintifice pentru aceasta ipoteza si au gasit: ca universul se dilata accelerat si nu exista o explozia intiala, cum s-a presupus. Citat:
Citat:
Iar acest argument este gresit, printre altele in foloseau si unii catolici cand se afirma ca e imposibil ca Duhul sa purceda si de la Fiul. Ei spuneau ca la Domnul totul e posibil. De ce e gresit? Pentru ca e posibil atata timp cat nu contrazice revelatia, adica ceea ce Domnul a spus deja. Ori, am vazut care e revelatia din facerea si nu are nicio legatura cu evolutionsimul teist. In plus, nu trebuie sa contrazica alte invataturi teologice. Si, cum am aratat, evolutionismul contrazice atributele divinitatii, adica faptul ca Domnul nu are nevoie de timp sa creeze, e Atotputernic si a creat instantaneu ce era in acea zi, si faptul ca El este perfect si creeaza totul perfect. Asta era si un argument folosit de Sfantul Fotie impotriva Filioque: zamislirea doar a o parte din Duhul (restul fiind facut de Fiul) introduce imperfectiunea in divinitate, ceea ce e imposibil. |
|
|
||||
|
||||
|
Totul e mult mai simplu decat pare : discutia in contradictoriu a unui subiect oricare ar fi el( evolutionismul in cazul nostru)dovedeste ca exista CONSTIINTA in om ca adevarul exista e obiectiv si trebuie aparat din oficiu ca sa spun asa. Ambele tabere afirma ca detin adevarul si il apara ,deci in privinta existentei unui adevar obiectiv taberele sunt DE ACORD . Diferentele apar cu privire la CARE adevar e obiectiv. In momentul asta cei care sustin evolutionismul au o problema imposibil de rezolvat -> cum a aparut gandul ( incluzand constiinta,conceptul de adevar obiectiv care sunt manifestari superioare ale gandului) nu poate fi demonstrat din punct de vedere evolutionist.Evolutionistii pot cel mult tese povesti despre cum isi inchipuie ei ca a aparut gandul ,demonstratia stiintifica e imposibila tocmai pentru ca gandul si carnea(a se citi ADN,celula,trup) sunt chestii care nu au nici o legatura intre ele si cu atat mai absurda e afirmatia ca un proces intamplator de natura pur materiala a putut da nastere unui element imaterial cum e gandul.Teistii au demonstratia la degetul mic: o Inteligenta superioara a facut aceasta combinatie punand carnea ca suport pentru gand tot asa cum o inteligenta mai putin stralucita a facut DVD-ul (carnea,ADN,celula) ca suport pentru filmul hd (gandul)de pe el.Daca cineva ar afirma ca DVD-ul a facut singur filmul datorita unor procese intamplatoare de-a lungul a miliarde de ani ar fi considerat nebun dar daca un om de stiinta afirma ca o celula a devenit dupa miliarde de ani de transformari neghidate ci pur intamplatoare creatoare de imaterial adica de gand ,e considerat inteligent(de unii) .
Teistii si evolutionistii RESPECTA in egala masura adevarul (ca si concept)de aceea si lupta fiecare pentru el dar din pacate pentru evolutionisti INSASI aceasta lupta a lor pentru adevar e o dovada a existentei lui Dumnezeu si o contrazicere a evolutionismului.
|
||||
|
||||
|
Citat:
In al doilea rand, faza cu penele se stie din anii 60, iar falsitatea schitelor embrionare se cunoaste de un secol, deci nu e nimic nou(pe langa faptul ca ai luat argumentul cu Archaeopteryx nu din o "noua descoperire din China de acum cativa ani" ci direct din Seraphim Rose). Citat:
In fine, eu ma retrag din discutia asta circulara.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Doar acum s-au descoperit dinozauri cu aripi. Cred ca atunci se stia de unii dinozauri ca aveau pene sau puf, nu si aripi. Nu are nicio legatura Parintele Serafim cu descoperirile de 6-7 ani din China. Eu am vazut si un documentar intreg depsre aceste descoperiri si dinozauri cu aripi, era numai despre acesti dinozauri (cred ca la National Geografic l-am vazut, acum cateva luni). Mai simplu era sa spui ca nu e niciun argument la ce sustii tu si nu vei vrea sa renunti la ce crezi chiar daca nu e niciun argument. Eu am mai spus de cateva ori ca cei ce cred in evolutionism sunt cei mai credinciosi oameni, cred fara sa aiba nicio dovada, chiar si daca toate dovezile sunt impotriva. Last edited by catalin2; 22.10.2013 at 16:27:37. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| evolutionismul compromis | padrevicentiu | Generalitati | 476 | 23.09.2013 04:54:06 |
| De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 13:41:07 |
| ROMANI , VI SE PREGATESTE CEVA | saccsiv | Homosexualitatea | 170 | 06.03.2012 15:51:43 |
| Venirea Antihristului | ancah | Biserica Romano-Catolica | 16 | 23.04.2008 03:29:50 |
| un vis se pregateste sa moara | quasar | Generalitati | 52 | 03.02.2008 19:58:43 |
|
|