Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.09.2013, 10:57:15
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stoicadorina Vezi mesajul
Imaginile din prima postare a topicului le-am vazut de curand. Statiuni balneare de renume lasate in paragina. Au aparut insa zone turistice pe langa manastiri (ceea ce nu-i rau de loc) ex. Sambata de Sus. Eu nu sunt deloc pesimista. Din centrul Moldovei pana in Ardeal si inapoi am vazut foarte multe case noi, localitati intregi construite recent, cu bun gust si care arata prosperitate. Am vazut cirezi de vaci ca dupa carte, turme de oi, zone unde se practica agroturismul. Am vazut lucrandu-se intens la soseaua pe doua benzi cu pasaje subterane si poduri impresionante. Romnia nu e chiar in paragina. Sa privim si partea plina a paharului.
1. Intreaba-te cu ce bani s-au facut astea.

2. Pentru o casa din asta frumoasa, bine mersi, intreba-te in cate case romanii nu au ce pune pe masa si de ce

3. Intreaba-te cu ce bani si la ce costuri s-a facut soseaua aia pe doua benzi si cu pasaje subterane si poduri impresionante.
Raspunsul ai sa-l gasesti prin presa, ca nu e singura.
Intreaba-te cat va tine asfaltarea. Am vazut strazi care se asfalteaz odata la 2-3 ani.

4. Uita-te si la ce am pierdut, daca in loc de zeci si sute de intreprinderi, ca sa nu mai vorbim de CAP -uri am ramas doar cu cateva case frumoase si cateva sosele/autostrazi...

Thread Tools
Moduri de afișare