![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
2. Pentru o casa din asta frumoasa, bine mersi, intreba-te in cate case romanii nu au ce pune pe masa si de ce 3. Intreaba-te cu ce bani si la ce costuri s-a facut soseaua aia pe doua benzi si cu pasaje subterane si poduri impresionante. Raspunsul ai sa-l gasesti prin presa, ca nu e singura. Intreaba-te cat va tine asfaltarea. Am vazut strazi care se asfalteaz odata la 2-3 ani. 4. Uita-te si la ce am pierdut, daca in loc de zeci si sute de intreprinderi, ca sa nu mai vorbim de CAP -uri am ramas doar cu cateva case frumoase si cateva sosele/autostrazi...
|
||||
|
||||
|
Pentru Alin
"De multe ori un oftat, un suspin din adancul inimii este de ajuns". Parintele Sofian Boghiu
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Incerc sa fac ce facea si Noe cand era lumea pe duca.
|
||||
|
||||
|
daca chiar construiti ceva util, foarte bine.
|
|||
|
|||
|
Inainte ca Noe sa construiasca arca a construit altceva :)
|
||||
|
||||
|
Apoi sa ma cauti ca eu am tot felul de seminte de legume,de pomi fructiferi,arbusti sau plante decorative(la pastrare) :)
Doar din pasiune,nu ca m-as pregati de "potop".
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
N-am zis nimic de 1 octombrie sau vreo data. 1 oct. 2013 m-am hotarat ca nu merita luat in serios. :)
|
||||
|
||||
|
Tu chiar esti serios cu data de 1 octombrie ??? :)))
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|