![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
De ce sa fie esential? Chiar nu inteleg. De vreme ce omul care a murit,traieste in Rai, in mod constient, avand toate simturile, ce nevoie mai este de trup? Doar ca sa nu-l ia vantul?
Citat:
Dilema: ce rost mai are revenirea Mantuitorului si invierea mortilor, pentru a-si primi rasplata? Citat:
Mantuirea nu vine prin suferintele noastre ci prin plata pacatului, facuta in locul nostru, de Domnul Iisus Hristos. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Până atunci, Biserica, prin rugăciunile ei și prin faptele noastre de milostenie mai poate încerca salvarea sufletelor înaintașilor noștri.
|
|||
|
|||
![]()
Întrebare de un miliard (1.000.000.000) de puncte: E posibil ca Dumnezeu să greșească sentința la "prima înfățișare"? Sau altfel spus: e posibil ca Dumnezeu să fie mituit cu o colivă?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intrebarea poate ricosa inapoi la voi si cineva sa va intrebe ce rost au cei 1000 de ani in care Iisus imparateste cu cei care s-au mantuit ? Adica in toata aceasta perioada se vor naste numai oameni care n-au nici o sansa ? Dumnezeu creaza oameni cu scopul precis de a-i distruge conform invataturii adventiste ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Ce aiureală mai e și asta? În Cer nu se vor mai naște oameni, iar pe pământ toți vor fi morți. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Si cum sa fie toti morti daca Satana ii ispiteste si se aduna neamurile cata frunza si iarba ca sa faca razboi cu tabara sfintilor si sa inconjoare cetatea cea iubita ? Ori cineva a scos niste pasaje din Apocalipsa ( eu zic sa dati vina pe Constantin cel Mare ) ori voi bateti campii cu gratie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
În rest, să trollați bine! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Intrebarea cea cu 1000 de ani a fost pusa bine. Osutafaraunu vine de data asta cu o logica de doi bani. Dar atentie! Nu-l subestimati!
Drumetul observa foarte bine ca chestia cu purgatoriu e si la noi. Dar teologii spun ca e vazuta diferit! Acest lucru e cat se poate de normal deoarece face parte din sarea crestinilor sau invatatura lor primita de la apostoli! Voi sunteti sarea pamantului! Last edited by bairstow; 08.04.2013 at 12:55:11. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E vorba de acea sare care nu mai sărează și va fi lepădată. Cât de biblică poate fi concepția aceasta purgatorică, respectiv pseudopurgatorică? |
|