![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pai... nu prea sunt suficiente. Adica Dumnezeu isi arata indurarea fata de stradania noastra. Pentru noi insine sau pentru ceilalti. Sau a celorlalti pentru ei insisi sau al altora pentru ei. Dar ce sa le faci unora care nu sunt in stare sa raspunda la o intrebare simpla: A fost biruita Biserica lui Hristos? Pentru ca daca nu a fost biruita, casutele de adunare/rugaciune si comunitatea adventista sau orice alta comunitate protestanta si neoprotestanta nu poate fi Biserica lui Hristos. Pentru ca Biserica lui Hristos sa aiba continuitate si sa nu fi fost biruita se presupune ca a existat cel putin un om, mereu, de la Cincizecime pana astazi care sa fi marturisit toate invataturile Bisericii. Sau poate ne pot demonstra adventistii ca au continuitate istorica (de continuitate harica nu poate fi vorba) de la Apostoli.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu nu Se uită la grandoarea domurilor și a catedralelor. Pentru El, Biserica e reprezentată mai degrabă de "căsuțe de adunare". Biserica din căsuța lui Acvila și Priscila, Biserica din căsuța lui Filimon, Biserica din căsuța lui Nimfas, Biserica din căsuța lui... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cum putem noi numi oare o "grupare" Biserica neavandu-L pe Fiul lui Dumnezeu ca si cap ? "Duhul grăiește lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor depărta de credință, luând aminte la duhurile cele înșelătoare și la învățăturile demonilor, prin fățărnicia unor mincinoși care sunt înfierați în cugetul lor." (1 Tim. 4:1, 2). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa ca reiau, poate se gaseste vreun adventist care sa aiba vreun raspuns: A fost biruita Biserica lui Hristos? Pentru ca daca nu a fost biruita, casutele de adunare/rugaciune si comunitatea adventista sau orice alta comunitate protestanta si neoprotestanta nu poate fi Biserica lui Hristos. Pentru ca Biserica lui Hristos sa aiba continuitate si sa nu fi fost biruita se presupune ca a existat cel putin un om, mereu, de la Cincizecime pana astazi care sa fi marturisit toate invataturile Bisericii. Sau poate ne pot demonstra adventistii ca au continuitate istorica (de continuitate harica nu poate fi vorba) de la Apostoli.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Nu, nu am dispărut. Chiar dacă umila-mi prezență pe acest pământ deranjează pe unii, Domnul S-a milostivit și încă mi-a dăruit viață...
Iar eu v-am rugat să răspundeți la rând la prima întrebare. Poate se va lămuri astfel răspunsul și la întrebarea ulterioară pusă de dumneavoastră... Credeți că poate ieși ceva bun și constructiv din acest tip de acuze? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ps: L-a intrebare s-a raspuns deja. Dumnezeu nici nu greseste pentru ca El judeca si El da sentinta. Daca ar fi doar drept nu s-ar mantui nimeni. Deci am stabilit partea cu gresitul. Dumnezeu nu este mituit cu o coliva. Coliva are o semnificati si este partea vazuta si efortul ce insoteste rugaciunea. Asa cum si la adventisti pentru botez e nevoie de apa. Si apa nu e folosita pentru a-L mitui pe Dumnezeu pentru pogorarea Duhului Sfant. A nu se intelege ca eu as pune ca sunt valide "tainele" adventiste. In fine, am raspuns la intrebare. Astept si eu un raspuns la intrebarea mea.
Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, mântuiește-ne pe noi. Last edited by Lucian008; 18.04.2013 at 00:41:16. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|