Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.01.2013, 12:07:37
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Voi mi-ati atras atentia asupra doamnei respective; dar pe mine ma lasa rece.
Am atras atenția asupra doamnei respective, tocmai ca să văd dacă te complaci în asemenea "super argument".

Citat:
Pot sa-mi gasesc si singura argumente mai temeinice, decat cele expuse de aceasta.
La început aveai o altă părere. Tocmai am atras atenția că aducând asemenea argumenete, nu veți convinge pe nimeni.

Citat:
Dar ceea ce ma surprinde este "sensibilitatea" ta la un cuvant de-al Antoniei.
Sensibilitate? Dacă nu sunt de acord cu aberațiile ei, am fost catalogat anticreștin. Nu am făcut decât să semnalez acest fapt.

Citat:
In primul rand ea nu este rau intentionata; si in al doilea rand, crestinii vor fi supusi la presiuni muuuuult mai mari pe viitor. Te sperii dintr-atata?!?
Nu am comentat intenția ei, ci agumentele ei. Poate într-un final vei reuși să faci diferența.

Citat:
Penibilul consta in faptul, ca incercam sa convingem persoane, care nu sunt, nu au fost si nu vor fi sincere. Unii, mai putin rutinati, chiar schimba din cand in cand partea baricadei;
Baricada prostiei? Nu mulțumesc, eu așa ceva nu servesc, doar de dragul "bunei intenții".

Citat:
Am impresia ca vorbesc cu mai multe "clone", dupa stilul folosit.
Interesant că ai ajuns la concluzia asta, doar când nu sunt de acord cu soluțiile aberante - d-na judecător și prostestele pe care le-am postat. De aici poate și alegerea mea de a dezerta.

Citat:
ca nu scriu nimic despre ei: nu stii daca sunt femei sau barbati; daca sunt crestini si de care; daca locuiesc la oras sau la tara; nimic, absolut nimic.
Nu scriu nimic despre mine din alte considerente. De când am devenit subiectul topicului? Apoi sunt multe ate motive pe care oricum nu le vei înțelege.

Citat:
Curata bataie de joc, in conditiile, in care unii "fraieri" si-au dat si numele adevarat si isi exprima si parerea direct.
E propia lor alegere, nimeni nu i-a obligat să o facă. Dar asta nu înseamnă că dacă ție așa ți se pare că e corect, eu trebuie să mă conformez dorinței tale. Poate îmi respecți alegerea și treci pese detaliile tale subiective.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sanatate Mosh-Neagu Postul 255 30.07.2017 13:46:00
o rugaciune pentru sanatate maria32 Umanitare 34 09.07.2015 16:05:09
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate dorinastoica14 Despre Biserica Ortodoxa in general 134 26.11.2012 01:34:06
Religie alternativa CristanN29 Despre Biserica Ortodoxa in general 8 25.11.2010 12:05:42
Rugaciune pentru Sanatate t_a_pirvu Umanitare 4 15.09.2010 12:58:53