![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Așa e, nu văd nimic. Doar "suspectat de o evaziune fiscală de 250 de milioane euro."
![]() E drept, se pot spune multe porcării fără acoperire dar nici măcar Moni Maco nu l-a trecut. Asta nu-ți dă de gândit?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In orice caz stie sa vorbeasca, spre deosebire de altii... si e si politicos, iarasi, spre deosebire de altii. Si a promis ca se ocupa de problemele diasporei, ceea ce e ceva. Eu nu am probleme, dar altii au si nu au la cine apela. Sunt ambasade ale Romaniei care nu isi trateaza concetatenii bine. Si aici au fost probleme, dar intre timp s-au rezolvat. E f urat ca angajatii propriei Ambasade sau Consulat sa te trateze ca pe cetatenii lumii a treia. Se pare ca educatia comunista inca mai persista la unii, ceea ce le da un fel de dispret pentru cei, care nu au functii importante, adica cetateni obisnuiti; in schimb in fata functiei fac temeneli pana la pamant. Oare Scolile de Diplomatie nu ii invata si respectul pentru cetatenii tarii, pe care o reprezinta? Ar trebui. |
|
||||
|
||||
![]()
Era o melodie cu "minte-mă frumos!"
|
|||
|
|||
![]()
Oricum, mai bine decat un pumn direct in nas.
SA vedem ce alte optiuni mai avem pentru diaspora, ca lucrurile inca nu sunt batute in cuie. Mai avem o saptamana de gandire. Dar iti multumesc, ca m-ai atentionat cu privire la dl. Branza, care... se potriveste bine cu ceilalti parlamentari. Nu face nota discordanta printre plagiatori, hoti si mincinosi. Last edited by Miha-anca; 04.12.2012 at 14:30:47. |
|
|||
|
|||
![]()
Am gasit un comentariu pe facebook,mi-a placut:
“Nu existã om care sã spună cã are dragoste de țarã și de neam , cã are fricã și dragoste de Dumnezeu care sã meargă la vot și sã valideze conștient un sistem putregãit ! Nu sunt intelectual , nici nu pretind , dar acest popor meritã sã reintre in Linia Dreaptã ! Intr-o zi vom da socotealã oricum și am face bine sa fim pregătiți pentru a răspunde la întrebarea ” da’ tu ce ai făcut in vremea aia ?! ” A valida un sistem corupt prin girarea încrederii și viitorului țării unei factiuni care promovează anti romȃnismul, unor grupãri anti creștine și profund corupte moral înseamnã o trãdare a însãși principiilor pentru care luptãm și o trădare a neamului !” ![]() Last edited by antiecumenism; 05.12.2012 at 13:13:31. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sotul ideal | cdiasimi | Nunta | 231 | 17.07.2012 10:34:54 |
Parintele Galeriu - duhovnicul ideal | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 13 | 12.05.2010 17:30:51 |
Destin si Ideal | OmuBun | Generalitati | 4 | 28.08.2009 16:44:33 |
|