Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.12.2012, 14:00:07
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Așa e, nu văd nimic. Doar "suspectat de o evaziune fiscală de 250 de milioane euro."
E drept, se pot spune multe porcării fără acoperire dar nici măcar Moni Maco nu l-a trecut. Asta nu-ți dă de gândit?
Reply With Quote
Vechi 04.12.2012, 14:18:06
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Așa e, nu văd nimic. Doar "suspectat de o evaziune fiscală de 250 de milioane euro."
E drept, se pot spune multe porcării fără acoperire dar nici măcar Moni Maco nu l-a trecut. Asta nu-ți dă de gândit?
DA, asta mi se pare prea de tot... Dar cum de nu e la inchisoare?!? La fel si multi altii. Dar suspiciunea nu e egala cu dovedirea infractiunii, nu? Mai trebuie si dovezi. Abia o hotarare judecatoresca definitiva poate fi luata in considerare.
In orice caz stie sa vorbeasca, spre deosebire de altii... si e si politicos, iarasi, spre deosebire de altii. Si a promis ca se ocupa de problemele diasporei, ceea ce e ceva. Eu nu am probleme, dar altii au si nu au la cine apela. Sunt ambasade ale Romaniei care nu isi trateaza concetatenii bine. Si aici au fost probleme, dar intre timp s-au rezolvat. E f urat ca angajatii propriei Ambasade sau Consulat sa te trateze ca pe cetatenii lumii a treia. Se pare ca educatia comunista inca mai persista la unii, ceea ce le da un fel de dispret pentru cei, care nu au functii importante, adica cetateni obisnuiti; in schimb in fata functiei fac temeneli pana la pamant. Oare Scolile de Diplomatie nu ii invata si respectul pentru cetatenii tarii, pe care o reprezinta? Ar trebui.
Reply With Quote
Vechi 04.12.2012, 14:23:04
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Era o melodie cu "minte-mă frumos!"
Reply With Quote
Vechi 04.12.2012, 14:28:06
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Era o melodie cu "minte-mă frumos!"
Oricum, mai bine decat un pumn direct in nas.
SA vedem ce alte optiuni mai avem pentru diaspora, ca lucrurile inca nu sunt batute in cuie. Mai avem o saptamana de gandire.
Dar iti multumesc, ca m-ai atentionat cu privire la dl. Branza, care... se potriveste bine cu ceilalti parlamentari. Nu face nota discordanta printre plagiatori, hoti si mincinosi.

Last edited by Miha-anca; 04.12.2012 at 14:30:47.
Reply With Quote
Vechi 05.12.2012, 03:34:04
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Implicit

Am gasit un comentariu pe facebook,mi-a placut:

“Nu existã om care sã spună cã are dragoste de țarã și de neam , cã are fricã și dragoste de Dumnezeu care sã meargă la vot și sã valideze conștient un sistem putregãit ! Nu sunt intelectual , nici nu pretind , dar acest popor meritã sã reintre in Linia Dreaptã ! Intr-o zi vom da socotealã oricum și am face bine sa fim pregătiți pentru a răspunde la întrebarea ” da’ tu ce ai făcut in vremea aia ?! ” A valida un sistem corupt prin girarea încrederii și viitorului țării unei factiuni care promovează anti romȃnismul, unor grupãri anti creștine și profund corupte moral înseamnã o trãdare a însãși principiilor pentru care luptãm și o trădare a neamului !”

Last edited by antiecumenism; 05.12.2012 at 13:13:31.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sotul ideal cdiasimi Nunta 231 17.07.2012 10:34:54
Parintele Galeriu - duhovnicul ideal sophia Mari Duhovnici si predicile lor 13 12.05.2010 17:30:51
Destin si Ideal OmuBun Generalitati 4 28.08.2009 16:44:33