Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.11.2012, 12:34:21
Simply_me
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
PS mi-e greu fara carne, e un chin pentru mine
Citat:
Ceva recomandari de mancare de post aveti? Simt ca mor, desi mananc, ma macina stomacul, simt noduri pe esofag etc. E greu fara carne, sa nu umpli burta cu ceva sanatos! Sper sa-mi treaca aceste senzatii...
Citat:
Ce sa incerc, cand eu dimineata, cum am deschis ochii am pus mana pe piept, simteam ca-mi arde esofagul de la mancare de post, aveam numai noduri, o senzatie extrem de neplacuta. Si cam orice as manca parca tot asa e. Acum a inceput sa mai imi treaca, ma gandesc ca poate o fi doar asa la inceput.

Raoul.... sunt ispite, eu asa cred, vorbeste cu duhovnicul tau spovedeste-te si spune-i de problema ta si ai sa vezi ca totul va fi bine. Nu este de la mancarea de post.

Postul trebuie tinut cu bucurie nu trebuie sa fie un chin si apoi.. fara ajutorul LUI Dumnezeu nimeni nu poate sa posteasca, cere-i ajutorul LUI.

Bucurie multa!
Reply With Quote
Vechi 18.11.2012, 00:46:33
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de Simply_me Vezi mesajul
Postul trebuie tinut cu bucurie nu trebuie sa fie un chin si apoi.. fara ajutorul LUI Dumnezeu nimeni nu poate sa posteasca, cere-i ajutorul LUI.

Bucurie multa!
Parerea mea , postul nu trebuie tinut nici cu tistete si nici cu bucurie , si nimeni sa nu vada ca-l ti , sa fi acelasi , dar sa ti post , post de cuvinte , de ura , de minciuna , de ranchiuna , de neiertare , de . . . , apoi post alimentar !
Post binecuvantat !
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Postul Craciunului daniil96 Generalitati 68 18.11.2016 01:44:18
Postul Craciunului nu trebuie falsificat Chiorean_Eugen_Petrisor Intrebari utilizatori 15 20.11.2012 12:38:53
Postul Craciunului eduardd Craciunul - Nasterea Domnului 22 11.11.2009 20:35:19
Postul Craciunului jenica Generalitati 44 01.12.2007 00:51:14