![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Mă scuzi, dar fructele de mare NU-s de post în România. În Grecia, da, din motive istorice evidente: nu prea puteau alde Țikițakis să postească și să mai și facă ceva pe lângă casă doar cu măsline și ... atât.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ori sunt ori nu sunt... Eu stiu ca sunt de post pt ca n-au sange in ele si de aceea se numesc FRUCTE de mare Totusi...pt ca sunt multe pareri si pro si contra sfatul meu este sa va intrebati duhovnicii daca sa mancati asa ceva. Last edited by Simply_me; 16.11.2012 at 09:42:33. |
|
||||
|
||||
![]()
Ce nu e de înțeles? De fapt și de drept nu-s, dar Biserica Ortodoxă Greacă, de-a lungul timpului, a hotărât că se pot consuma. Cel puțin așa știu eu.
Mie oricum nu-mi plac. Nici peștele nu-mi place, dar asta e.
|
|||
|
|||
![]()
Wow, un brailean caruia nu ii place pestele! Tare. :P
|
|
||||
|
||||
![]()
Tocmai din cauza abundenței, poate...
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Si pestele a devenit un "lux", Dragos draga , sa te bucuri ca-l ai din abundenta . Poate daca ai peste masura , imi poti trimite fie afumat , fie sarat , accept o eventuala oferta din parte ta !
![]()
|
||||
|
||||
![]()
A nu se înțelege că am eu din abundență.
![]() Ci că se găsește încă, slavă Domnului, destul prin piețe. La niște prețuri care-ți cam taie pofta, nu zici că ni-l dă Domnul fără să cam facem mare lucru. De faot facem, otrăvim apele.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce sa incerc, cand eu dimineata, cum am deschis ochii am pus mana pe piept, simteam ca-mi arde esofagul de la mancare de post, aveam numai noduri, o senzatie extrem de neplacuta. Si cam orice as manca parca tot asa e. Acum a inceput sa mai imi treaca, ma gandesc ca poate o fi doar asa la inceput. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul Craciunului | daniil96 | Generalitati | 68 | 18.11.2016 01:44:18 |
Postul Craciunului nu trebuie falsificat | Chiorean_Eugen_Petrisor | Intrebari utilizatori | 15 | 20.11.2012 12:38:53 |
Postul Craciunului | eduardd | Craciunul - Nasterea Domnului | 22 | 11.11.2009 20:35:19 |
Postul Craciunului | jenica | Generalitati | 44 | 01.12.2007 00:51:14 |
|