Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.10.2012, 03:02:52
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan cezar Vezi mesajul
Aceasta manifestare scrisa a ta, vorbeste de la sine.
Certitudinea ta in privinta "obsesiei" mele, e similara cu certitudinea bossului (la care l-as aduaga fara ezitare pe Catalin) privind alcoolismul meu.
Voi ilustrati foarte bine paradigma nebuniei paranoide: usurinta faradelegii, atasarea cu inocenta usurinta a etichetei simpliste pe chipul semenilor.

Necazul e ca voi sunteti intr-adevar "sinceri": credeti cu tarie, in perversitatea mintii voastre, in "adevarul" judecatii personale. Impartiti pe semeni in oi si capre, IN TOATA VREMEA, fara indoiala. Doar pe voi nu va ingrijiti sa va depuricati, sarmani suferinzi cu inima, cu mintea, cu fiinta intreaga... Domnul sa va tamaduiasca, spre Slava Lui, in veci!
Nu cred ca e corect, ca discutiile sa devina atat de personale, ca doar nu ne conoastem. Suntem in virtual si doar imaginatia nu ajunge sa ne conoastem cu adevarat.
Sa luam distanta de la mesajele, care ne jignesc, in mod inutil, evident.
Nu avem de unde sa stim, daca cineva este alcoolic sau nu; dar nici noi sa nu dam ocazia, ca ceilalti sa vada in noi, datorita afirmatiilor, un alcoolic.
Cred ca toata lumea s-ar simti mai bine fara aceste caracterizari, care sunt lipsite de un sambure de adevar, fiind doar produsul imaginatiei noastre.
Putin respect domnilor si doamnelor! Va rog!
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Poate deveni abstinenta o problema? teodoraianys Generalitati 110 21.09.2013 20:09:21
Cine da lui isi da, cine face lui isi face spre_rasarit Generalitati 0 11.10.2011 13:18:21
Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? Mihai36 Generalitati 14 28.07.2011 19:42:24
Educație sexuală în școli iar Iustin32 Generalitati 21 28.09.2009 21:30:02