![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu numai ca nu am spus NICIODATA asa ceva, ci TU ai spus: Citat:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=159 Ca atare TU si nicidecum eu, ai afirmat cele de mai sus! Aberatiile de care ma acuzi eu nu le-am spus NICIODATA! Tu si numai tu le-ai afirmat si nu o data ci de n ori! Last edited by Tartaruga; 05.09.2012 at 00:18:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In acel raspuns ti-am scris ce se intelege din ce m-ai intrebat tu. Adica tu intrebai daca se mantuiesc sigur si musulmanii, si hindusii (probabil prin faptele bune) daca as mai fi ortodox. Eu ti-am raspuns ca daca e asa cum spui tu inseamna ca si crestinimsul e doar o filozofie, te poti mantui si cu Mohamed sau Shiva, nu au importanta decat faptele. Asta in conceptia ta, ca tu ai pus acea intrebare. Noi il numim pe Hristos Mantuitor, nu unul din mantuitori. Apoi ti-am mai scris ca noi avem invatatura revelata, nu ce spui tu din invataturile tale, adica faptul ca se mantuiesc toti, nu conteaza in ce religie sunt, daca ei cred in Iisus, etc. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te ascunzi dupa deget sau ce? Daca esti macar o data sincer in ceea ce spui atunci te mai intreb o data, si te rog sa raspunzi cu da sau nu: daca ai stii sigur ca s-ar mantui si gramada de necrestini, cei cu fapte bune, TU ai mai fi ortodox? Da sau nu? Te rog sa imi raspunzi simplu si la obiect. Si acum iti mai pun o intrebare la care te rog sa imi raspunzi iar cu da sau nu: daca ai sti sigur ca s-ar mantui si multime de necrestini, cei cu fapte bune, Ortodoxia ar mai fi pentru tine credinta mantuitoare? Da sau nu? Sau pentru tine ar deveni o filozofie? Da sau nu? Raspuns simplu vreau. Si te rog sa raspunzi in ceea ce te priveste pe tine, nu sa faci ipoteze de cum ar fi pentru mine pentru ca esti departe de a imi intelege gandirea, raspunde deci exact la intrebare: pentru tine cum stau lucrurile? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Idei fanteziste? :) Hai sa iti mai spun o idee fantezista, la care te rog sa imi raspunzi cu da sau nu: va fi Iadul suprapopulat si Raiul aproape gol?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu știu dacă vor sta lucrurile chiar în coordonatele pe care vrei tu să ni le trasezi, dar din evanghelii știm că sunt puțini cei care merg pe calea cea strâmtă care duce la Viață și mulți sunt cei care merg pe calea cea largă care duce la rătăcire.
|
|
|||
|
|||
![]()
In Rai vor fi exact atat cati trebuie. In ambele locuri nu va fi problema de suprapopulare, e loc pentru toti. Asta pana la a doua venire.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acesta este unul din ele. Vrei sa fii manager (mai frumos spus)/ sa iti dai cu parerea sau sa sugerezi lui Dumnezeu o distributie mai echitabila? Stie Dumnezeu ce face. Sau faci vreun audit? Ideile tale fanteziste sunt pline de mandrie. Referitor la comentariile postate de tine "vad" ca nu vrei lupta cu patimile/cu "Cel rau" pentru a te apropia mereu de Adevar. Tu vrei pace intre Adevar si Intuneric, in loc sa respecti invatatura Mantuitorului tu vrei sa o amesteci cu erezii, ceea ce nu e posibil...crezi ca la asta te cheama Domnul? In numele pacii tale maine, poimaine ai sa incalci toate poruncile (ele presupun sacrificii, Mantuitorul a venit sa aduca sabie, razboi cu noi insine/cu lumea/cu diavolii)... |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mantuirea ortodoxa-mantuirea protestanta | Ioana-Andreea | Secte si culte | 77 | 16.11.2013 22:42:56 |
Mantuirea | Daniel777 | Biserica Ortodoxa Romana | 11 | 02.06.2010 12:15:26 |
Mantuirea in lume | Nicolae | Calugarul | 21 | 18.06.2007 15:24:08 |
Mantuirea | danyel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 1 | 24.12.2006 22:39:15 |
Mantuirea | vsm | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 02.11.2006 23:56:38 |
|