![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Iuliu te lupti cu morile de vant... Intra pe pagina de profil a lui dumitru si vezi ce scrie la biografie. Cred ca asta spune totul. Daca nu crezi in nimic, te rapeste raul si pe robeste imediat. De aici inradacinarea si incapatanarea de a crede doar in ce aude din gura lui base. Eu inca am impresia ca avest om este un fel de guru care controleaza mintile slabe. De aici toata apropierea asta de si venerarea lui basescu mai ales e tinerii necopti.
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Exceptional -Exemplu de demnitate nationala,Biserica Ortodoxa Greaca alaturi de popor | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 19.11.2011 02:18:41 |
Multumesc din suflet celor care imi sunt alaturi! | andrutza151 | Umanitare | 2 | 03.02.2011 21:53:17 |
casnicia alaturi de un necredincios | Aspasia | Nunta | 38 | 12.12.2010 22:15:41 |
Sa fim alaturi de Matei Vasile! | sfantul_calinic | Umanitare | 0 | 17.10.2008 03:29:59 |
|