![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu, nu, baiatul e OK, a spus ca nu va participa la un conflict armat, inseamna ca e credincios! Insa nu acelasi raspuns l-am primit de la alti penticostali sau carismatici, care au exprimat concepte de genul : "musulmanii nu sunt "aproapele" lor" asa ca nu e pacat sa-i omori. Deci astfel de raspunsuri, din partea unora care spun ca vorbesc in limbi (cazuri concrete, nu mint), ma stupefiaza si concluzia mea e ca bisericile neoprotestante nu sunt de la Dumnezeu ci afacerile unora. Stiu cu siguranta si cunosc cazuri concrete de pastori penticostali care "cotizeaza" la cult pentru a fi lasati in continuare sa fie in pozitia respectiva. Asta nu poate fi de la Domnul...stiti unde se duc acei bani? in USA, la "mama lor". S-au opus penticostalii sau carismaticii din SUA razboaielor de cotropire gen Vietnam? Nu! Sunt ecumenisti? Da. Macar unele biserici ortodoxe se impotrivesc ecumenismului, si asta e un mare merit!!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce a spus Domnul? "indrazniti, Eu am biruit lumea" - Ioan 16:33. Razboaiele de astazi sunt cea mai hidoasa manifestare a lumii desacralizate.
In Vechiul testament razboaiele erau dictate de Dumnezeu pentru ca poporul Sau sa extermine popoarele pagane cu idolii lor insa acum, in legea lui Cristos, toate neamurile sunt chemate la pocainta (Efeseni 3:6)! si nu mai exista un popor ales! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cum sa se petreaca daca crestinii trebuie sa fie niste lumini in lume? - Filipeni 2:15; asta e chemarea unui crestin, nu sa ucida pe altii, care pot fi chiar crestini.
Dar haideti sa ne intoarcem la fenomenele mediumistice care au loc la penticostali si mai ales la carismatici. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar mult îți mai ia să-i demaști. Se lasă greu, este?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
sunt fenomene de tip ocult, mediumistic, obtinute prin procedee necrestine fiind cum am zis, de sorginte oculta, intalnite la pagani; sper sa discutam pe larg despre acestea pe acest topic care are aceasta destinatie.
|
|
||||
|
||||
![]()
nu prietene, Dumnezeu a zis: "eu nu voiesc moartea pacatosului, ci sa se intorca si sa fie viu". Doamne ajuta!
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Miscarea Legionara | anonim97 | Generalitati | 366 | 26.08.2013 13:58:23 |
Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 19:40:13 |
|