![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai citit toate trei pasajele, Fapte 2, 10 si 19? |
|
||||
|
||||
![]()
da prietene, le-am citit
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" Last edited by DragosP; 07.02.2012 at 10:24:58. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma intreb de ce are nevoie de translator daca e asa de "daruit" ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pai intrebati-l pe "penticostal" de ce in aceste miscari religioase nu functioneaza darul limbilor asa cum s-a manifestat la Penticosta, incat lucratorii au nevoie de translatori platiti ! si culmea ca se numesc "penticostali", dar ei nu au limbi ca la penticosta, insa situatii cand ar fi nevoie de ele, exista din plin la acesti "misionari". Sa le fie rusine, demonizatilor! sunt niste impostori care si-au pus niste denumiri pe care nu le merita!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() "Penticostalul" isi inchipuie ca ne poate prosti, asa cum sunt prostiti credinciosii penticostali,(in mare masura niste analfabeti !) pai niste bolboroseli pot fi un semn pentru umplerea cu Duhul Sfant? cine poate sti ce a bolborosit acela, cum de este declarat botezat cu Duhul Sfant? pe baza a ce?!!!!! nu a spus apostolul ca limbile sunt semn pentru necredinciosi? deci necredinciosul aude in limba lui, ce vorbeste crestinul care nu stie ce spune! asta e semnul! Cum deci au facut ei din bolboroselile autoinduse semn pentru umplerea cu Duhul???? |
|
|||
|
|||
![]()
Problema e ca eu cred ca Biserica e un mica particica de rai , o prefata a raiului , daca vreti e acel "precum in cer asa si pe pamant " .
Ori ideea ca vom ajunge in rai unde ne vom ruga cu totii ca intr-o biserica penticostala imi da fiori .Sau ideea ca vom avea in fiecare moment Duhul Sfant asupra noastra si ne vom comporta precum carismaticii o vesnicie. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Informatie ajutatoare: nu are nimic de a face google translate. Nici cu serviciile oferite de traducatorii profesionisti. |
|
|||
|
|||
![]()
Problema e ca la pogorarea Duhului Sfant nimeni nu a utilizat traducatori ci oamenii aia i-au auzit fiecare in limba lui pe apostoli . Asa a fost la Penticost.Daca tu imi spui ca Penticost inseamna altceva atunci hai sa rescriem biblia.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Miscarea Legionara | anonim97 | Generalitati | 366 | 26.08.2013 13:58:23 |
Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 19:40:13 |
|