Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.02.2012, 11:20:21
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de florin1966 Vezi mesajul
poate si acum se petrece acelasi lucru cu acelasi scop
Cum sa se petreaca daca crestinii trebuie sa fie niste lumini in lume? - Filipeni 2:15; asta e chemarea unui crestin, nu sa ucida pe altii, care pot fi chiar crestini.

Dar haideti sa ne intoarcem la fenomenele mediumistice care au loc la penticostali si mai ales la carismatici.
Vechi 10.02.2012, 11:22:36
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
Dar haideti sa ne intoarcem la fenomenele mediumistice care au loc la penticostali si mai ales la carismatici.
Măi, măi...
Dar mult îți mai ia să-i demaști.
Se lasă greu, este?
Vechi 10.02.2012, 11:27:08
florin1966 florin1966 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.08.2007
Implicit

Citat:
Cum sa se petreaca daca crestinii trebuie sa fie niste lumini in lume? - Filipeni 2:15; asta e chemarea unui crestin, nu sa ucida pe altii, care pot fi chiar crestini.

sunt asa de interesante?mi se par doar inselaciuni nicidecum fenomene.
Vechi 10.02.2012, 11:37:06
Banned

Implicit

Citat:
sunt asa de interesante?mi se par doar inselaciuni nicidecum fenomene.
sunt fenomene de tip ocult, mediumistic, obtinute prin procedee necrestine fiind cum am zis, de sorginte oculta, intalnite la pagani; sper sa discutam pe larg despre acestea pe acest topic care are aceasta destinatie.
Vechi 10.02.2012, 11:48:56
Senior Member

Implicit

Citat:
sunt fenomene de tip ocult, mediumistic, obtinute prin procedee necrestine fiind cum am zis, de sorginte oculta, intalnite la pagani; sper sa discutam pe larg despre acestea pe acest topic care are aceasta destinatie.
corecta observatie."orice duh cercetati-l sa nu fie de la cel rau" dar sunt care se lasa inselati si inseala si pe altii
Vechi 10.02.2012, 12:01:03
Banned

Implicit

Citat:
corecta observatie."orice duh cercetati-l sa nu fie de la cel rau" dar sunt care se lasa inselati si inseala si pe altii
Sigur ca da, 1 Ioan 4:1 ! eu de aceea mi-am facut cont pe acest forum, spre a pune intr-o lumina crestina activitatea duhurilor de la penticostali si carismatici, spre a argumenta ca provenienta lor este una demonica.
Adica pana acum, "penticostalul" a incercat sa va faca sa credeti ca acele manifestari sunt dumnezeiesti insa este randul meu sa fac dezvaluiri incendiare si sa anulez cu desavarsire toate minciunile propagate de "penticostal". Dumnealui doreste ca sa-si mareasca biserica pe care o pastoreste, spre a incasa zeciuieli si alte venituri ilicite! Am scris cate ceva despre modul cum neofitii penticostali incearca sa ajunga la o bolborosire, si sper daca timpul imi permite, sa conturez o argumentatie solida contra acestor "pretentii".
Vechi 15.02.2012, 11:45:36
Senior Member

Implicit

Citat:
Sigur ca da, 1 Ioan 4:1 ! eu de aceea mi-am facut cont pe acest forum, spre a pune intr-o lumina crestina activitatea duhurilor de la penticostali si carismatici, spre a argumenta ca provenienta lor este una demonica.
Adica pana acum, "penticostalul" a incercat sa va faca sa credeti ca acele manifestari sunt dumnezeiesti insa este randul meu sa fac dezvaluiri incendiare si sa anulez cu desavarsire toate minciunile propagate de "penticostal". Dumnealui doreste ca sa-si mareasca biserica pe care o pastoreste, spre a incasa zeciuieli si alte venituri ilicite! Am scris cate ceva despre modul cum neofitii penticostali incearca sa ajunga la o bolborosire, si sper daca timpul imi permite, sa conturez o argumentatie solida contra acestor "pretentii".
la sfarsitul veacurilor multi hristosi mincinosi se vor ridica si pe multi vor duce la pierzare...nu putem sa-i oprim doar sa ne pazim
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Miscarea Legionara anonim97 Generalitati 366 26.08.2013 13:58:23
Miscarea Sfantului Graal alexandra28again Generalitati 4 16.07.2008 19:40:13