![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Cum sa se petreaca daca crestinii trebuie sa fie niste lumini in lume? - Filipeni 2:15; asta e chemarea unui crestin, nu sa ucida pe altii, care pot fi chiar crestini.
Dar haideti sa ne intoarcem la fenomenele mediumistice care au loc la penticostali si mai ales la carismatici. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar mult îți mai ia să-i demaști. Se lasă greu, este?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
sunt fenomene de tip ocult, mediumistic, obtinute prin procedee necrestine fiind cum am zis, de sorginte oculta, intalnite la pagani; sper sa discutam pe larg despre acestea pe acest topic care are aceasta destinatie.
|
|
|||
|
|||
![]()
corecta observatie."orice duh cercetati-l sa nu fie de la cel rau" dar sunt care se lasa inselati si inseala si pe altii
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adica pana acum, "penticostalul" a incercat sa va faca sa credeti ca acele manifestari sunt dumnezeiesti insa este randul meu sa fac dezvaluiri incendiare si sa anulez cu desavarsire toate minciunile propagate de "penticostal". Dumnealui doreste ca sa-si mareasca biserica pe care o pastoreste, spre a incasa zeciuieli si alte venituri ilicite! Am scris cate ceva despre modul cum neofitii penticostali incearca sa ajunga la o bolborosire, si sper daca timpul imi permite, sa conturez o argumentatie solida contra acestor "pretentii". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Miscarea Legionara | anonim97 | Generalitati | 366 | 26.08.2013 13:58:23 |
Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 19:40:13 |
|