Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.01.2012, 13:44:44
philalex philalex is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.05.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Da, sunt oameni si oameni....dar parca la noi e un procent mare de snobi...am fost si in alta parte si fac comparatii...
Oricum v-am spus vesticii sunt mai modesti...or mai fi si la ei, dar parca la noi sunt mai multi...uitati-va cate masini straine se vand aici...repet nu e un popor modest acesta al nostru, e unul fitos....probabil si dina cauza lipsurilor din anii 80....si in speta la latini am observat asta..anglo-saxonii sunt mai modesti in exprimare...

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
Din nou, sunt femei si femei, romani si romani, nu confundati ce vedeti la televizor si realitatea!

Poate ca sunt si cazuri de astfel de femei, dar nu le bagati pe toate in aceiasi oala!

Nici in vest nu umbla cainele cu covrig in coada... au si ei bogatii lor extrem de snobi, la snobism ne depasesc cu mult cei bogati datorita puterii financiare!

Cunoasteti toti romanii ca sa puteti vorbi asa?
Reply With Quote
Vechi 12.01.2012, 10:49:28
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de philalex Vezi mesajul
Da, sunt oameni si oameni....dar parca la noi e un procent mare de snobi...am fost si in alta parte si fac comparatii...
Oricum v-am spus vesticii sunt mai modesti...or mai fi si la ei, dar parca la noi sunt mai multi...uitati-va cate masini straine se vand aici...repet nu e un popor modest acesta al nostru, e unul fitos....probabil si dina cauza lipsurilor din anii 80....si in speta la latini am observat asta..anglo-saxonii sunt mai modesti in exprimare...
Nu degeaba sangele latin apa nu se face!

Sunt multi snobi intr-adevar si multora le lipseste smerenia, nu le pasa decat de lucrurile materiale, si exista tendinta asta de a te fali, de a te lauda cu ce ai chiar daca numai tu sti cate rate platesti pentru acele lucruri, grandomania e mare si asta dovedeste tot lipsa de credinta in fond.

Last edited by TunsDiana; 12.01.2012 at 11:19:15.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De ce nu (prea) merg barbatii la biserica? N.Priceputu Reguli in Biserica 113 19.11.2012 13:12:39
De ce barbatii vor doar aspectul fizic? AGabriela Nunta 151 09.11.2012 09:24:09
barbatii pot fi fideli unei singure femei? Jamaica Nunta 133 10.09.2012 16:06:38