Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.08.2011, 19:35:16
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Eu nu te-am acuzat decât pe dumneata în particular că ai târât în noroi numele a două personalități.
Despre cei de la Pucioasa doar te-am întrebat și am pus ca argument întrebărilor mele diverse informații OFICIALE ale Sfântului Sinod al B.O.R. de care aparțin.
Dumneata în schimb tot o dai în sus și-n jos că am acuzat pe nu știu cine și vezi Doamne, te sperii pentru mine. Nu e cazul, fiecare va da socoteală pentru el. Dacă eu, citind și luând de bune (PENTRU CĂ N-AM CĂDEREA SĂ JUDEC ȘI SĂ PUN LA ÎNDOIALĂ SFÂNTUL SINOD) hotărârile Sfântului Sinod am greșit, va fi vai și amar de popoul meu.
Dar și vicevercea e la fel!

Reține odată pentru totdeauna: NU AM ACUZAT PE NIMENI, dar dacă vrei să te victimizezi în continuare, ești invitatul meu. Debitul scribal pe care-l posezi nu mă sperie.
Dăm legătura la Cluj!

Cum adică să mă victimizez eu dacă dumneata lovești în prooroci? Și cum să reacținez dacă dumneata spui că eu am târât în noroi pe Doina Cornea și pe Irineu Pop când defapt tu i-ai târât în osândă și insinuări viclene pe prooroci... încercând să nu-i amesteci... păi partea comună nu e minteresul viclean al meu cum insinuezi dumneata și vrei să scoți ci că toți trei au suferit fără vină de pe urma scorpiei cea cu multe capete, și Irineu Pop, și Doin Cornea și sf. Verginica împreună cu poporul Domnului, și au comuniune în Dumnezeu.

Deci cel ce se victimizează și scoate mereu viceversa ești iarăși dumneata, din păcate.

Iar dacă ție ți-e lene a fi explicit și vrei să persiști în insinuări pe bază de sărăcirea exprimării e treaba dumitale, dar nu știu cum te poate speria un text lămuritor și clarificant, mai mult decât un text ocult și insinuator...

Crede-mă că nu ai osândit pe cine trebe, Domnul a cerut să urâm răutatea și să osândim faptele viclene... dar din discuția noastră rezultă că faci taman viceversa, probabil din pricina obedienței față de Sfântul Sinod pe care l-ai idolatrizat.

Sper că acum te-ai lămurit cine suntem rătăciții!

Dumneata!!! Dar iată că nici eu nu mă las de ți-am ținut companie... zic și eu așa ca să nu te las singur... că nu e frumos să te las să suferi de ce știu eu ce din pricina mea.

Deci să fii iertat și iubit îți doresc. Căci nu oricui i s-a dat...

Last edited by vsovivi; 22.08.2011 at 19:39:01.
Reply With Quote
Vechi 22.08.2011, 19:43:02
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Deci desigur.
Reply With Quote
Vechi 22.08.2011, 19:53:09
Banned

Implicit

Citat:
Deci desigur.
Păi sigur că e sigur, căci celui ce i s-a dat mult, mult i se va cere, dar nu de către mine. Norocul tău.

Eu ți-am cerut să nu fii viclean ca să te scoți în timp ce osândești... dar am zis până la urmă că nu asta faci ci că eu sunt rău văzând prea mult unde „bați”.

Ceea ce ți-am zis până acum să știi că e sigur. Dar nu te oblig să crezi. Că nu e de la mine sau de la om... e dar de sus. Și ca dar tot ca dar ți l-am dat fără nicio obligație.

Știu că nu mulțumești așa că iată că iar sunt pui de prooroc.

Last edited by vsovivi; 22.08.2011 at 19:55:10.
Reply With Quote
Vechi 22.08.2011, 20:07:36
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Știu că nu mulțumești așa că iată că iar sunt pui de prooroc.
Prooroc umpic mincinos, pentru că-ți mulțumesc, așa cum am mai făcut-o de multe ori.
Reply With Quote
Vechi 23.08.2011, 12:08:05
Banned

Implicit

Citat:
Prooroc umpic mincinos, pentru că-ți mulțumesc, așa cum am mai făcut-o de multe ori.
Degeaba-mi mulțumești, nu mie ci Domnului, dacă persiști în a crede că pământul e un glob într-un sistem planetar format din alte globuri cu soarele în focarul unei elipse și plasat între alte sisteme solare cu sori mai mari sau mai mici și tot așa la infinit și la nesfârșit.

Și oare nu v-am explicat după logica cea mai simplă că nu există pământuri în cer și că nu se poate ceea ce susțin ei? Nu așa că aș fii retardat sau că mă încăpățânez ca nebunul să neg știința modernă, ci pentru simplul fapt că e absurdă! Căci cu argumentele lor v-am arătat ca dar de sus, că nu stă în picioare nicio teorie de-a lor și că tot ce au clădit ei este o dărâmătură întreținută mereu prin minciună că nu e dărâmătură ci e turn Babel... și că ei ajung până la Cer și că știu ei tot și pot ei să explice tot.

Deci nu există niciun glob de pământ! Iar argumentul cel mai simplu l-am prezentat aici. Asta dacă mai există vre-un elev care are curajul să folosească argumentele științifice și logica fără a se lăsa păcălit de speculanții iluzioniști ai vremilor și vrăjitori înrăiți de pofta de femei.

Și vă mai spun ceva surpriză: Nu există dreaptă fizică sau matematică sau reală, căci dreapta științifică este o noțiune absurdă, falsă, ci există doar un paralelipiped finit, un cub finit, iar la începutul Creației a fost totul o sferă de apă limpede și cristalină aflată în nimic (necreatul care nu există), pe care Domnul plimbându-se a scris ceva, nu vă spun ce... iar dreapta care există căci totuși există o dreaptă, ea e ceva DUHOVNICESC ce ține de DREPTATE... și deci ea ține obligator de Dumnezeu atotțiitorul și milosârdul și preaîndurătorul.

Problema este deci în om, de cine trebuie omul să aibă milă și dreptate. De cine? De ce?

E simplu dar foarte greu de aplicat cu inima întreagă și din toată inima:

Dacă în viață, în viața ta vremelnică ai avut și ai milă de Dumnezeu și de proorocii Lui și de sfinții Lui și de copiii Lui atunci și Dumnezeu are mare milă de tine în veac și pururea. Dacă nu ai avut și nu ai, atunci nu știu ce mai vrei de la Fiul Său cel Sfânt și Sfințindu-se pururea pentru noi?

Last edited by vsovivi; 23.08.2011 at 12:14:29.
Reply With Quote
Vechi 23.08.2011, 12:18:35
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Back in business.
Mă temeam că ai pățit ceva.

Cu smerenie îțî atrag atenția că ai încurcat topicele.

Doamne ajută!
Reply With Quote
Vechi 23.08.2011, 12:41:43
Banned

Implicit

Citat:
Back in business.
Mă temeam că ai pățit ceva.

Cu smerenie îțî atrag atenția că ai încurcat topicele.

Doamne ajută!
Oare?

Ți se pare...

Adică sigur nu le-am încurcat, tocmai pentru că n-am pățit nimic rău.

Hai să-ți pun o melodie, ca să uiți de pofta de femei, adică de bărbați, căci e musai să fie un bărbat la originea poftelor astea.
Reply With Quote
Vechi 22.08.2011, 19:48:04
Banned

Implicit

Și dragul meu, dacă tot mereu amintești de Sfântul Sinod, atunci:

Hotărârea asta greșită nu trebuie ascultată căci e nedreaptă și urâtă ci toate celelalte, dar nu mă mai mir că voi vă încăpățânați să faceți viceversa. Asta dacă chiar vrei să asculți direct de Sfântul Sinod.

Dar tu nu vrei să asculți ci să te folosești de Sfântul Sinod ca să osândești la nesfârșit... păi dumneata știi că nu e voie să mai osândești a doua oară pe cel osândit pentru aceleași fapte? Darmite dacă s-a osândit pe nedrept ce te faci?

Hai că zic și eu așa ca tine, n-ai osândit ci eu am înțeles prea mult... mai mult decât era nevoie.

S-o lăsăm așa... deci am greșit eu.

E bine?
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre Post in Biserica universala achimovjan Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 9 06.05.2010 15:53:11
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta mihailt Generalitati 15 09.12.2009 16:00:47
BISERICA UNIVERSALA mara2008 Generalitati 8 06.08.2008 07:07:57