![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu te-am acuzat decât pe dumneata în particular că ai târât în noroi numele a două personalități.
Despre cei de la Pucioasa doar te-am întrebat și am pus ca argument întrebărilor mele diverse informații OFICIALE ale Sfântului Sinod al B.O.R. de care aparțin. Dumneata în schimb tot o dai în sus și-n jos că am acuzat pe nu știu cine și vezi Doamne, te sperii pentru mine. Nu e cazul, fiecare va da socoteală pentru el. Dacă eu, citind și luând de bune (PENTRU CĂ N-AM CĂDEREA SĂ JUDEC ȘI SĂ PUN LA ÎNDOIALĂ SFÂNTUL SINOD) hotărârile Sfântului Sinod am greșit, va fi vai și amar de popoul meu. Dar și vicevercea e la fel! ![]() Reține odată pentru totdeauna: NU AM ACUZAT PE NIMENI, dar dacă vrei să te victimizezi în continuare, ești invitatul meu. Debitul scribal pe care-l posezi nu mă sperie. Dăm legătura la Cluj!
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre Post in Biserica universala | achimovjan | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 9 | 06.05.2010 14:53:11 |
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta | mihailt | Generalitati | 15 | 09.12.2009 15:00:47 |
BISERICA UNIVERSALA | mara2008 | Generalitati | 8 | 06.08.2008 06:07:57 |
|