Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.08.2011, 18:25:05
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Eu nu te-am acuzat decât pe dumneata în particular că ai târât în noroi numele a două personalități.
Despre cei de la Pucioasa doar te-am întrebat și am pus ca argument întrebărilor mele diverse informații OFICIALE ale Sfântului Sinod al B.O.R. de care aparțin.
Dumneata în schimb tot o dai în sus și-n jos că am acuzat pe nu știu cine și vezi Doamne, te sperii pentru mine. Nu e cazul, fiecare va da socoteală pentru el. Dacă eu, citind și luând de bune (PENTRU CĂ N-AM CĂDEREA SĂ JUDEC ȘI SĂ PUN LA ÎNDOIALĂ SFÂNTUL SINOD) hotărârile Sfântului Sinod am greșit, va fi vai și amar de popoul meu.
Dar și vicevercea e la fel!

Reține odată pentru totdeauna: NU AM ACUZAT PE NIMENI, dar dacă vrei să te victimizezi în continuare, ești invitatul meu. Debitul scribal pe care-l posezi nu mă sperie.
Dăm legătura la Cluj!
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre Post in Biserica universala achimovjan Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 9 06.05.2010 14:53:11
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta mihailt Generalitati 15 09.12.2009 15:00:47
BISERICA UNIVERSALA mara2008 Generalitati 8 06.08.2008 06:07:57