![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cat despre Botezul unui copil, am vrut sa fac asa ceva si slava Domnului ca m-a oprit printr-un complex de situatii ca abia apoi am inteles ca Botezul trebuie facut la varsta adulta, din ravna personala pentru Domnul, pentru a-i urma lui. Iar teoria de la sfarsit este foarte frumoasa. Insa avand in vedere ca sunteti un ortodox trecut la BC, nu cred ca aveti autoritate sa vorbiti de ascultarea de preot acolo unde vi se pare nedrept pentru ca altfel ati fi fost in continuare ortodox. Last edited by Adriana3; 22.08.2011 at 13:57:12. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
FEMEIE, tu nici nu aveai ce căuta în Biserică, acel lăcaș trebuia resfințit după ce ai intrat în el!
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si apoi Mihnea propune sa catehizez copii in conditiile in care in BO fiecare paroh isi face propria regula si randuiala! Clar ca nu au nici un fundament in cazul asta, ci doar rea- sau buna-vointa dupa caz. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nu-ți convine, te dai cu capul de pereți, te înșeli că e mai bine în altă parte sau postezi la greu aberații pe topicul despre viclenia sectanților. E așa de greu de priceput?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Tu pricepi ca pentru mine cuvantul de "ascultare" in BO a devenit un chimval rasunator de cand am descoperit tot mai mult ca un preot zice una, un alt preot alta, Biblia uneori alta, si toti se lauda ca ar detine tot adevarul? Ascultare fata de cine in toata harababura asta in care nimeni nu are curajul sa recunoasca de fapt ceea ce-i Adevar de ceea ce-i prejudecata si datini omenesti? |
|
|
||||
|
||||
|
Sincer să fiu am îndoieli că este așa cum spui și nu este de fapt vorba de, vorba Ioannei, veșnică nemulțumire, sau Doamne ferește, vreo suferință.
|
|||
|
|||
|
In cazul asta inseamna ca nu ati vorbit inca cu suficienti preoti ca sa va dati seama. Si nici problemele femeilor nu cred ca le discutati cu ei. La barbati e mai simplu pentru ca sunt si ei tot barbati.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu am spus ca nu prea merg la Bisericile Ortodoxe ci dimpotriva, am mers la mai multe si nu m-am oprit din mers ci merg si la altele. Sau tu iti inchipui ca toti fac slujba dimineata si trebuie facuta o alegere? Catolicii tin slujba de duminica si sambata, o tin si duminica seara nu numai dimineata iar anglicanii asisderi (pentru duminica). Ceea ce am zis este ca deocamdata nu ma mai Spovedesc la ortodocsi ceea ce nu-i totuna cu a nu merge la Biserica. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 19:24:40 |
| Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 23:13:56 |
| Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 10:23:38 |
|
|