![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ar fi fost un motiv suficient pentru a fi banat? Eu nu cred. Am intrat pe acest forum in urma citirii unei postari: „vorbirea in limbi la penticostali = posesie demonica”. Userul respectiv nu a fost banat in urma afirmatiei lui. Chiar astazi userul bairstow a afirmat despre penticostali ca sunt „niste spiritisti”. Cu referire la toti penticostalii. Ar trebui banat acest user? Sau, dupa parerea dumneavoastra domnule Erethorn, singurul care merita banat este domnul osutafaraunu? Sa avem un cantar drept in judecatile noastre! Last edited by penticostalul; 18.07.2011 at 21:18:09. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
In ce priveste cantarul, acesta este, mai intai de toate, reprezentat de regulile forumului, pe care domnul adventist a promis sa le respecte de cate ori si-a facut user, adica de osutafaraunu ori, si care prevad ca nu se admit atacuri la adresa Bisericii Ortodoxe. |
|
|||
|
|||
![]()
Dupa definitia general inteleasa a spiritismului sau definitia particulara a spiritismului data de neosaduchei ca adventistii pentru a le iesi pasienta?
|
|
|||
|
|||
![]()
Diavolul se ascunde în detalii, nu în definiții. Atunci când vrei să iei legătura cu un defunct, el își "ciulește" imediat urechile și e dispus să te ajute. Este acesta spiritism sau nu (făcând abstracție de orice definiție de dicționar)?
|
|
|||
|
|||
![]()
Domnule, dupa aceeasi logica stramba, ceea ce promite Domnul sa faca (in acceptiunea sectei adventiste) este voodoo, adica sa readuca la viata niste "hoituri" (am folosit eleganta exprimare a coreligionarului dumneavoastra).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() E normal,Nici nu era cazul sa strigati asa, ca io pricep repede... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu am strigat deloc, am vrut doar sa evidentiez esenta:-))
O zi buna!:-) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta este ce fac adventistii. "Comunicarea spiritista" in adevaratul sens al cuvantului ignora pe Dumnezeu, pleaca de la presupunerea ca individul are in sine capacitatea de a contacta cealalta lume, indiferent de starea lui duhovniceasca si legatura cu Dumnezeu, se bazeaza pe ritualuri de natura magica (gesturi care au putere in sine). Rugaciunea catre cei care nu mai fac momentan parte, fizic, din lumea aceasta, intru Hristos si prin Hristos nu este spiritism. Desigur, adventistul sau alt soi de neoprotestant o sa-i zica spiritism, ca sa-i iasa pasienta. Last edited by AlinB; 20.07.2011 at 12:16:52. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"spiritísm s. n. concepție și practicã misticã potrivit cãreia s–ar putea comunica cu spiritele morților." Last edited by osutafaraunu; 20.07.2011 at 13:27:29. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Interzisa Psaltirea?? | laviniag23 | Rugaciuni | 79 | 25.05.2012 22:43:34 |
Sucurile “Orhei-Vit” – productie koser (interzisa crestinilor) | colaps | Generalitati | 22 | 14.01.2011 10:49:51 |
HELP , VA ROG !!! Casatoria dintre o musulmanca si un crestin , TOTAL INTERZISA ??? | dreamhappy | Religia Islamica | 40 | 11.01.2010 11:00:14 |
Ingeri | nightwolffba | Generalitati | 10 | 11.04.2008 08:35:50 |
Portrete de sfinti/Sfinti si sfintenie | alecsandru | Biserica Romano-Catolica | 18 | 20.04.2007 19:46:05 |
|