Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.05.2011, 15:45:28
vintage
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Mie mi se pare oripilant sa vorbesti in numele altora la acest mod. Ai fost vreodata intr-o astfel de situatie si ai trait asemenea metamorfozari?

Sfantul si dreptul Iov te contrazice..
Melisa, din pacate, am fost intr-o astfel de situatie si am simtit in mine aceasta metamosfoza. Dar sti cand am simtit ca banul m-a schimbat? In momentul in care l-am pierdut si cand am ajuns la fel ca inainte de a-l primi.
In decursul timpului am cunoscut oameni in care am vazut acea schimbare despre care vorbeam, crede-ma. Cel putin dupa revolutie, cand nu mai eram "la fel" de egali (de saraci...) am fost uimita sa vad aceste schimbari. Insa cu oamenii care se nasc bogati, di familii bogate, nu se intampla "metamorfoze" ei nu au variatii in comportament nici macar atunci cand saracesc.
Draga mea, Dreptul Iov este unic, este un IDEAL spre care tindem si noi. Si sa dea Domnul sa putem fi ca el. Dar da, ai dreptate dreptul Iov ma contrazice... dar numai el.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Bucuresti -> Prislop fara masina? Nicador Generalitati 18 08.04.2015 19:18:48
Si cand simti ca nu mai poti... cer_indurare Intamplari adevarate 23 12.02.2012 08:26:34
Cea mai scumpă Evanghelie: 14 milioane Mihnea Dragomir Generalitati 2 06.08.2011 08:29:26
poti sa mori in vis? The_Fallen Generalitati 9 30.06.2010 10:19:48
LA MULȚI ANI, scumpa mea mamă.... geo.nektarios Diverse Sarbatori 18 06.03.2009 22:01:16