Citat:
În prealabil postat de catalin2
Nu sunt sigur, dar daca nu ma insel (am cautat vreo ora pe net) ortodocsii spun ca Fecioarei Maria i s-a luat trupul doar si aceasta a fost dus la cer unde s-a reunit cu sufletul. In timp ce catolicii spun ca Fecioara a inviat si apoi a fost ridicata la cer.
|
Eu v-am reprodus pasajul edificator din însăși dogma catolică, iar apoi v-am dat o legătură către întregul document original. Și atunci, cum îndrăzniți să afirmați "catolicii spun ca Fecioara a inviat si apoi a fost ridicata la cer" ? Sau poate că nu ați înțeles că noi nu punem preț pe ce spune câte un călugăr bărbos "Arsenie" sau "Varzuvie", ci numai pe ce spun cei care au primit în mod deplin misiunea de a învăța în Biserică, iar aceștia sunt numai Papa și episcopii în comuniune cu el ? Iar ceea ce a spus Papa, în termeni de infailibilitate, v-am arătat. Scrie acolo că Sf Fecioară a înviat mai întâi și a fost ridicată la cer mai apoi ? Nu scrie ? Înseamnă că iarăși colportați aceleași calomnii înveninate la adresa Bisericii Catolice, care pare principala dv activitate pe acest forum.