![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hai du-te la culcare ca ai inceput sa nu mai gandesti limpede si ai inceput confunzi termenii.Oboseala e de vina. Noapte buna si mai vorbim si maine. |
|
|||
|
|||
![]()
:) haios si ironic, cu atat stii sa inchei atacurile la adresa mea??
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Un lucru e limpede: Ai inceput sa imi placi (ma refer la felul tau de a gandi,desigur...).Si asta ma face sa sper ca vom mai sta de vorba si in viitor. Vise placute. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu ma straduiesc sa plac tie, ci Celui care m-a creat! Exploatandu-mi creierul incercand sa ma obosesti, de fapt, ti-ai exploatat stradaniile de a implosca cu noroi, o persoana cu bune intentii. Last edited by Iulita; 01.02.2011 at 00:35:00. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Iulita;331100]Diavolul cand nu mai reuseste sa te atace, te linguseste! Avis amatorilor!!!
Eu nu ma straduiesc sa plac tie, ci Celui care m-a creat! Exploatandu-mi creierul incercand sa ma obosesti, de fapt, ti-ai exploatat stradaniile de a implosca cu noroi, o persoana cu bune intentii.[/QUOte "..Intoarca-se indata rusinati cei ce-mi graiesc mie: "Bine, bine!"...." |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Iulita;331119]
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=gabriel 30;331123]
Citat:
".....La Tine am scapat, Invata-ma sa fac voia Ta, ca Tu esti Dumnezeul meu. Duhul Tau cel bun ma va povatui la pamantul dreptatii. Pentru numele Tau, Doamne, daruieste-mi viata. Intru dreptatea Ta, scoate din necaz sufletul meu......" |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cristian Pomohaci si Vasile Marcus ,ce parere aveti despre muzica lor? | tigerAvalo9 | Generalitati | 53 | 30.08.2017 11:36:24 |
Despre parintele Cristian Pomohaci | mela me | Generalitati | 85 | 30.04.2013 18:51:43 |
A murit Cristian Paturca | antiecumenism | Generalitati | 43 | 26.01.2011 20:26:11 |
Cristian Pomohaci | maxx2000ro | Generalitati | 14 | 05.05.2010 13:54:24 |
Cristian pomohaci | catalinabalhui | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 20.07.2009 19:32:37 |
|