![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De exemplu la Padre Pio, mirosul pe care il emana era cel de parfum (cred ca de trandafiri). Or toate sfintele moaste au miros de mir. Nu orice corp putezit sunt sfinte moaste, exista corpuri neputrezite din cauze naturale (pamantul), artificiale (imbalsamare) si din cauza pacatelor, de la vrajmasul. Uite un reportaj cu un om Gheorghe, care a fost necredincios iar trupul nu i-a putrezit, dar in niciun caz nu sunt sfinte moaste (iar satenii stiu asta): http://blog.pustniculdigital.info/articole/160/ Sunt aratate acolo si cauzele de neputrezire (ca o gluma, titlul e "cauzele neputezirii, numai una-i norocoasa"). Eu am mai dat link, dar nu prea cred ca se citesc link-urile. Cauze naturale: 1.Prima pricină este atunci când se va găsi mort în groapă și carnea a putrezit toată, dar oasele stau prinse între ele ca la copăcel. Acela nu este sub blestem, ci este tare din fire, care nu putrezește 40-50 de ani. 2.Când se va găsi mort în groapă neputred și exact cum a fost pus, acela nu a putrezit din cauza pământului, sol plin de chimicale care nu permit putrezirea (E-urile de astăzi). De aceea trupul trebuie mutat în alt loc. Cauze nenaturale:
Asadar sfintele moaste sunt uscate, au culoare brun auriu, sunt usoare si miros a mir. Poate acestea sunt ultimele sfinte moaste catolice, ale Sfantului Stefan (trecut la cele vesnice in 1038, inainte de Scisma). ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu cunos niciun singur ortodox ( cu exceptia unor fosti ortodocsi convertiti la catolicism) care sa atace constant BC si care sa fi citit macar o carte despre viata vreunui sfant catolic.
Toti, fara nicio exceptie preiau unii de la altii citate, deformandu-le intelesul, si uite asa citesc si ma minunez cum este posibil ca atunci cand iti faci un scop sa ataci si sa desfiintezi BC sa nu te pregatesti temeinic? Pai nici pana in ziua de azi nu cunosc vreun ortodox care sa cunoasca ce inseamna infailibilitatea papala, sa o poata explica, ce inseamna indulgentele, cand si cum se aplica, ce presupun ele, ce inseamna purgatoriul si pe ce isi bazeaza BC doctrina privind existenta purgatoriului, si multe altele. Pentru cine stie engleza si in special pt cine are disponibilitatea de a se documenta de la sursa, un site mai mult decat bun, in care se explica cel mai bine multe doctrine: http://www.alabamacatholicresources.com/Catechism.html N-am intalnit inca un preot care sa predice ca Episcopul FUlton Sheen. De altfel este propus pentru beatificare. |
|
|||
|
|||
![]()
Care sfinti catolici? Poate sunt sfinti pentru catolici,pe noi ortodocsii nu ne intereseaza sfintii catolici.
Nu ne intereseaza credinta catolica,sfintii catolici,ci doar credinta noastra ortodoxa,pentru ca aici putem slavi asa cum se cuvine pe Dumnezeu! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Faptul ca dumneavoastra nu credeti in ele, este alta poveste. Ne tot vorbiti de schisma si dupa schisma... Cert este ca Dumnezeu a lucrat in Biserica Catolica si dupa schisma,chiar daca unii nu vad acest lucru. Deci, daca dupa moarte imi doresc sa ajung undeva, imi doresc sa ajung exact acolo unde se afla sfinta Tereza de Avila, sfintul Padre Pio, sfintul Ioan Bosco, sfintul Ioan Maria Vagney, sfintul Francisc de Asissi....si toti ceilalti sfinti catolici, cu sau fara trupuri neputrezite. Lucrul acesta vi-l doresc si dumneavoastra; daca dumneavoastra nu va doriti acest lucru, atunci imi iau inapoi urarea pe care v-am facut-o si i-o dau unui pacatos de pe pamint, pe care il va alege Domnul. PS Referitor la sfintul Stefan al Ungariei, as putea spune si eu ca este, probabil, ultimul sfint ortodox. Last edited by nutucutu; 30.01.2011 at 20:45:35. |
|
|||
|
|||
![]()
Doreste-l numai pentru tine....Unde ai sa vrei acolo ai sa ajungi...
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]()
Vrei sa-ti fac o lista cu sfintii ortodocsi dupa, si sa-mi faci si tu o lista cu cei catolici. Doar cei a caror moaste stau marturie.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Woow...Sf. Anton de Padova, Sf. Francisc din Asisi, Sf. Marta , Sf. Rita, Sf. Tereza de Avila...nu sunt sfinti? Doamne fereste....Asta e blasfemie...Adica ce se vrea demonstrat ca pana la urma numai ortodocsii ar fi crestini? Unde sta scris asta in Biblie? Apartin ortodoxiei, dar ma feresc sa judec sau contest sfintii si minunile lor , chiar daca sunt catolici...A contesta ceva evident , denota fanatism religios si un om intelept se fereste de asta...Domnul Dumnezeu sa ne ierte pe toti !
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Episcopii catolici | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 145 | 16.11.2016 08:14:07 |
Pentru catolici | Hartford | Intrebari utilizatori | 17 | 08.05.2012 19:43:13 |
"sfinti catolici" | umilinta | Biserica Romano-Catolica | 7 | 04.04.2008 10:31:14 |
Ortodoxi-Catolici | daniel7 | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 03.12.2007 18:39:42 |
Portrete de sfinti/Sfinti si sfintenie | alecsandru | Biserica Romano-Catolica | 18 | 20.04.2007 19:46:05 |
|