![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă tot m-ai provocat, află că "adventista" aceea de fapt nu era adventistă (la vremea cuvenită ziarele au dat și dezmințirea, însă tu ai citit selectiv). Ceea ce tu nu știi, este faptul că prietenul ei era student la teologie ortodoxă... Ooops... informația asta chiar nu aveai de gând să apară aici! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
...si, la noi in Biserica SMERENIA este virtute, nu ca la NP unde MANDRIA este virtutea de baza si cea care mantuieste.... PS ai aflat de parintele care are acasa un orfelinat de copii luati de pe strada? sau....nu mai conteaza astea, ci doar cartile pe care le dati pe vreme de saracie? daca le-ati da si o cafea, ca cititul merge bine cu ea?//hahaha...eu n-am emoticon ca sa iti arat cum rad.... Citat:
Si ce daca baiatul a fost teolog ortodox? ce Iuda Iscarioteanul nu a fost Apostol al lui Iisus Hristos? Baiatul mai are sanse de mantuire, Iuda NU....
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Intr.o zi facusem supa de pui cu galuste.Si am vrut sa o servesc pe colega mea adventista.Iar raspunsul ei a fost asa pe un ton smerit si mieros:Eu de mai bine de un an nu mai mananc carne,dar multumesc.Ce sa va zic?Pt ca nu a tinut asta intim pt ea a izbit.o vrajmasul ca la cateva zile am vazut.o cum manca din salam din piept de pui. Altadata mirosea a mancare si m.a intrebat ce am gatit.Si i.am spus:Ciorba, dar e cu carne de pui.La care ea......pot sa imi pun si eu? Asa si cu tinerii aceia....orice padure are uscaciuni.Cadem, dar important este sa nu deznadajduim |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum și ce? Păi e mare rușine măi băiatule... fata înțeleg, că nu era adventistă. Dar prietenul ei ca viitor popă să se preteze la așa ceva... Nț, nț. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În schimb tânărul... a fost botezat la ortodocși, ba încă era student la teologie. Dar să-i lăsăm în amarul lor.. nu dorim să mai auzim de asemenea fapte abominabile, indiferent din ce biserică fac parte inculpații. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Apropo de tanar,invatatura ortodoxa spune ca si harul se poate pierde daca omul cade in pacat din cauza ispitei diavolesti,dar tot invatatura spune ca se poate redobandi prin POCAINTA Tu nu stii la fel? Ne rugam Bunului Dumnezeu sa il intoarca pe fratele nostru si sa il primeasca ,asa cum i.a primit pe fiul risipitor si pe Petru care s.a lepadat de 3 ori |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Raman la varianta , mai bine o carte a profetesei, decat un acoperis deasupra capului... Mai tataie, dar rusine pe Iuda nu a fost ca avea deja functia de Apostol?
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A fost destulă și pentru el, că doar de aia s-a spânzurat... nu se mai putea suporta. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|