Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.01.2011, 21:06:56
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Geony Vezi mesajul
Cat timp exista miliardari dincolo de granite care sa plateasca zeciuiala, se mai dau si de gratis...
Miliardari (ortodocși) sunt suficienți între granițele noastre, să vedem ce dau ei gratis...

Citat:
si...stim un caz cu o adventista care era studenta la Cluj si se prostitua pt bani, si impreuna cu prietenul ei si-a transat victima...poate ne spune trice. mai multe, ca-i sora de-a lui de credinta
Dacă tot m-ai provocat, află că "adventista" aceea de fapt nu era adventistă (la vremea cuvenită ziarele au dat și dezmințirea, însă tu ai citit selectiv). Ceea ce tu nu știi, este faptul că prietenul ei era student la teologie ortodoxă... Ooops... informația asta chiar nu aveai de gând să apară aici!
Vechi 11.01.2011, 21:31:46
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Miliardari (ortodocși) sunt suficienți între granițele noastre, să vedem ce dau ei gratis...!
Gigi Becali a facut un sat intreg dupa viitura, si nu le-a dat carti sau Biblii sa citeasca sub bolta cereasca...
...si, la noi in Biserica SMERENIA este virtute, nu ca la NP unde MANDRIA este virtutea de baza si cea care mantuieste....
PS ai aflat de parintele care are acasa un orfelinat de copii luati de pe strada?
sau....nu mai conteaza astea, ci doar cartile pe care le dati pe vreme de saracie? daca le-ati da si o cafea, ca cititul merge bine cu ea?//hahaha...eu n-am emoticon ca sa iti arat cum rad....

Citat:
Dacă tot m-ai provocat, află că "adventista" aceea de fapt nu era adventistă (la vremea cuvenită ziarele au dat și dezmințirea, însă tu ai citit selectiv). Ceea ce tu nu știi, este faptul că prietenul ei era student la teologie ortodoxă... Ooops... informația asta chiar nu aveai de gând să apară aici!
Vii cu povesti, fata se tragea dintr-o familie adventista, ca nu a fost botezata e alta treaba...se mantuieste ea dupa ce iese de la zdup, ca o boteaza pastorii...
Si ce daca baiatul a fost teolog ortodox? ce Iuda Iscarioteanul nu a fost Apostol al lui Iisus Hristos? Baiatul mai are sanse de mantuire, Iuda NU....
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.
Vechi 11.01.2011, 21:39:43
caty_deea's Avatar
caty_deea caty_deea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.07.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Gigi Becali a facut un sat intreg dupa viitura, si nu le-a dat carti sau Biblii sa citeasca sub bolta cereasca...
...si, la noi in Biserica SMERENIA este virtute, nu ca la NP unde MANDRIA este virtutea de baza si cea care mantuieste....
PS ai aflat de parintele care are acasa un orfelinat de copii luati de pe strada?
sau....nu mai conteaza astea, ci doar cartile pe care le dati pe vreme de saracie? daca le-ati da si o cafea, ca cititul merge bine cu ea?//hahaha...eu n-am emoticon ca sa iti arat cum rad....

Vii cu povesti, fata se tragea dintr-o familie adventista, ca nu a fost botezata e alta treaba...se mantuieste ea dupa ce iese de la zdup, ca o boteaza pastorii...
Si ce daca baiatul a fost teolog ortodox? ce Iuda Iscarioteanul nu a fost Apostol al lui Iisus Hristos? Baiatul mai are sanse de mantuire, Iuda NU....
Mai la urma urmei si ei sunt oameni si au si ei ispitele lor.
Intr.o zi facusem supa de pui cu galuste.Si am vrut sa o servesc pe colega mea adventista.Iar raspunsul ei a fost asa pe un ton smerit si mieros:Eu de mai bine de un an nu mai mananc carne,dar multumesc.Ce sa va zic?Pt ca nu a tinut asta intim pt ea a izbit.o vrajmasul ca la cateva zile am vazut.o cum manca din salam din piept de pui.
Altadata mirosea a mancare si m.a intrebat ce am gatit.Si i.am spus:Ciorba, dar e cu carne de pui.La care ea......pot sa imi pun si eu?

Asa si cu tinerii aceia....orice padure are uscaciuni.Cadem, dar important este sa nu deznadajduim
Vechi 11.01.2011, 21:44:42
Banned

Implicit

Citat:
... forțat. Eu totuși mă feream de exemplul cu Becali. Nu de alta, dar nu dă bine în context, dă bine doar pe sticlă (doar pentru unii).

Citat:
Si ce daca baiatul a fost teolog ortodox?
Cum și ce? Păi e mare rușine măi băiatule... fata înțeleg, că nu era adventistă. Dar prietenul ei ca viitor popă să se preteze la așa ceva... Nț, nț.
Vechi 11.01.2011, 21:49:59
caty_deea's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
... forțat. Eu totuși mă feream de exemplul cu Becali. Nu de alta, dar nu dă bine în context, dă bine doar pe sticlă (doar pentru unii).

Cum și ce? Păi e mare rușine măi băiatule... fata înțeleg, că nu era adventistă. Dar prietenul ei ca viitor popă să se preteze la așa ceva... Nț, nț.
Dar vai....cum face o sora ceva mai excentric...cum o renegati.Traiesti o utopie daca tu crezi ca baiatul ala e un viitor popa.A fi student la teologie si a deveni preot sau pastor e o diferenta .Dumnezeu ii mai si cerne.
Vechi 11.01.2011, 21:53:37
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de caty_deea Vezi mesajul
Dar vai....cum face o sora ceva mai excentric...cum o renegati.
Nu avem motive s-o renegăm, n-a fost niciodată botezată la adventiști.

În schimb tânărul... a fost botezat la ortodocși, ba încă era student la teologie. Dar să-i lăsăm în amarul lor.. nu dorim să mai auzim de asemenea fapte abominabile, indiferent din ce biserică fac parte inculpații.
Vechi 11.01.2011, 22:07:57
caty_deea's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu avem motive s-o renegăm, n-a fost niciodată botezată la adventiști.

În schimb tânărul... a fost botezat la ortodocși, ba încă era student la teologie. Dar să-i lăsăm în amarul lor.. nu dorim să mai auzim de asemenea fapte abominabile, indiferent din ce biserică fac parte inculpații.
Tanara fusese botezata la 18 ani in cultul adventist.Am recitit presa si nu am gasit dezmintirea.
Apropo de tanar,invatatura ortodoxa spune ca si harul se poate pierde daca omul cade in pacat din cauza ispitei diavolesti,dar tot invatatura spune ca se poate redobandi prin POCAINTA
Tu nu stii la fel?
Ne rugam Bunului Dumnezeu sa il intoarca pe fratele nostru si sa il primeasca ,asa cum i.a primit pe fiul risipitor si pe Petru care s.a lepadat de 3 ori
Vechi 11.01.2011, 22:13:00
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de caty_deea Vezi mesajul
Tanara fusese botezata la 18 ani in cultul adventist.Am recitit presa si nu am gasit dezmintirea.
Apropo de tanar,invatatura ortodoxa spune ca si harul se poate pierde daca omul cade in pacat din cauza ispitei diavolesti,dar tot invatatura spune ca se poate redobandi prin POCAINTA
Tu nu stii la fel?
Ne rugam Bunului Dumnezeu sa il intoarca pe fratele nostru si sa il primeasca ,asa cum i.a primit pe fiul risipitor si pe Petru care s.a lepadat de 3 ori
Să ajute Domnul!
Vechi 11.01.2011, 22:10:33
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
... forțat. Eu totuși mă feream de exemplul cu Becali. Nu de alta, dar nu dă bine în context, dă bine doar pe sticlă (doar pentru unii)..
Ai dreptate , am dat un exemplu nu prea bun...
Raman la varianta , mai bine o carte a profetesei, decat un acoperis deasupra capului...

Citat:
... Cum și ce? Păi e mare rușine măi băiatule... fata înțeleg, că nu era adventistă. Dar prietenul ei ca viitor popă să se preteze la așa ceva... Nț, nț.
Mai tataie, dar rusine pe Iuda nu a fost ca avea deja functia de Apostol?
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.
Vechi 11.01.2011, 22:15:47
Banned

Implicit

Citat:
Ai dreptate , am dat un exemplu nu prea bun...
Raman la varianta , mai bine o carte a profetesei, decat un acoperis deasupra capului...
Hai să ne lăudăm cu casele construite pentru sinistrați, doar că noi n-am chemat televiziunile la predarea cheilor...

Citat:
Mai tataie, dar rusine pe Iuda nu a fost ca avea deja functia de Apostol?
A fost destulă și pentru el, că doar de aia s-a spânzurat... nu se mai putea suporta.
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins flying Teologie si Stiinta 88 23.09.2011 18:24:40
Minciuna si viclenia maria40 Generalitati 68 22.06.2011 22:13:56
Nu mai raspunde-ti sectantilor ionut stefan Secte si culte 146 15.03.2011 09:23:38