Citat:
În prealabil postat de andreicozia
'
A doua afirmatie este crestina, dar prima???Nimic nu este scris intamplator in Sfanta Scriptura! Nu avem putere sa intelegem, nu vrem sa intelegem.
|
Amindoua sunt afirmatii crestine Rodica.
Nu trebuie sa fii teolog ca sa-ti dai seama de multele contradictii din Scripturi.
DACA AR VREA SA NE CLARIFICE si sa ne comunice ADEVARUL, pentru Dumnezeu nu ar fi nici o problema si ar putea sa ne scrie SCRIPTURA cu degetul DIRECT pe cer . Asa cum multele minuni de care se vorbeste contravin legilor fizice, chimice, biologice, termodinamice, cuantice, sociale si de viata tot asa poate sa ne scrie si pe cer de exemplu, nu?
Deci pina nu apare scriptur scrisa clar DIRECT de DUMNEZEU nu prin intermediari, OMUL, de care se stie DE CIND LUMEA ca minte de cind deschide ochii de dimneata si pina cind adoarme, eu voi promova ortodoxia si crestinismul pragmatic! nu cel cu ochelari de cal sau al "gainilor oarbe" iar Dumnezeu MI-A garantat acest drept prin creoierul care mi l-a dat si prin liberul arbitru, altfel am fi fost niste rime fara minte si cuvint de spus, de pus in acul evreiasilor smecheri! ! !
...si asta crede-ma, ca am verificat cu duhovnicul, ESTE O DECLARATIE CRESTINEASCA![/quote]
Andrei, Sfanta Scriptura este corect interpretata de oameni specializati- profesori care predau Studiul N T sau V T. Asa poti sa-ti lamuresti unele lucruri.E nevoie de pregatire multa, serioasa. Orice verset are semnificatia lui si nu putem lua intelesul ca atare sau trunchiat. Fara doar si poate, Biblia este scrisa prin inspiratie divina.