![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu inteleg de ce te deranjeaza aceasta formulare. O sa incerc sa nu o mai folosesc. dar o sa-ti atrag atentia de fiecare daca cand un credincios va folosi expresii gen "voi astia ateii". Apropo, de ce nu ai luat atitudine cand un "credincios" la facut pe bietul om "pitecantrop"? Unde era vigilenta ta? Cat priveste credinta ... la Toma se pare ca nu a fost atat de simplu pe cum spui ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
“... și Mă veți căuta și Mă veți găsi, dacă Mă veți căuta cu toată inima voastră” Ieremia 29,13. iar garantia aceasta ca veti gasi adevarul, o da Dumnezeu si nu omul. “și veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi.” Ioan 8,32 iar adevarul (in toata deplinatatea lui, nu doar cel stiintific) este Hristos Iisus: "Eu sunt Calea, Adevărul și Viața" Ioan 14,6 Last edited by Eugen7; 04.09.2010 at 11:32:01. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Din moment ce Dumnezeu ofera certitudinea ca orice om il gaseste daca il cauta din toata inima (adica minte treaza unita cu iubire sincera si corecta)... iar dumneavoastra in prezent va declarati ateu, exista doar o variante logica: (pana in prezent) nu ati cautat din toata inima.
“... și Mă veți căuta și Mă veți găsi, dacă Mă veți căuta cu toată inima voastră” Ieremia 29,13. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tu nu vezi ca nu are logica ce zici? Pai daca nu crezi, dar ti-ar placea ideea de divinitate si incepi sa cauti, dar nu gasesti nimic. Poate chiar iti pare rau ca nu ai gasit si te intorci la ateismul tau. Si esti acuzat ca nu ai cautat cu toata inima? Ha! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu contest ca argumentatia dumneavoastra ar fi lipsita total de logica, insa privit din sistemul de referinta al celor care au cautat si au gasit, este incompleta. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu vreau sa para ca lauda, dar as putea sa vorbesc zile in sir. Si nici nu imi pare rau pentru anii petrecuti in Biserica. Mi-a placut. Dar a fost doar ... un vis frumos ... care s-a risipit dimineata ... Nu poti asa crezi intr-un vis, oricat de frumos si dorit ar fi. Am mai spus asta ... nu sunt un ateu convins ... sunt un necredincios, ce considera ca a facut tot ce i-a stat in putere pentru al descoperi pe Dumnezeu. Sunt eu de vina ca nu l-am descoperit? Si daca exista, de ce se ascunde atat de bine? |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce ne-a creat Dumnezeu? | Templier Knight | Generalitati | 6 | 17.03.2011 17:56:39 |
Papa: Dumnezeu s-a aflat in spain spatele Big Bang. Universul n-a aparut intamplator. | Eugen7 | Teologie si Stiinta | 15 | 09.01.2011 17:42:36 |
De ce Dumnezeu ne a creat? | KittyNou | Generalitati | 186 | 13.09.2010 21:47:09 |
Fizicianul Stephen Hawking spune ca stiinta invinge | yawbaj | Teologie si Stiinta | 122 | 30.06.2010 19:07:30 |
Fizicianul Stephen Hawking spune ca stiinta invinge | yawbaj | Teologie si Stiinta | 1 | 23.06.2010 15:35:14 |
|