![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dragul meu..pentru ca sa te inteleg trebuie sa fim in acelasi duh..careva dintre noi o fi intr-o mare ratacire. Nu sunt vrednic sa-I pomenesc numele..Sfantul Serafim de Sarov este unul dintre aceia pe care tu i numesti: " voi din pacate nu intelegeti ce inseamna Har". Vrei sa intelegi..ori ba..noi ortodocsi nu suntem buni..suntem chiar pacatosi.. Cei plini se slava..atotstiutori cine se va putea intelege cu ei..va intelegeti cu cel ce va si stapaneste..caci lepadandu-va de botez..v-ati lepadat si de Hristos. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu m-am lepadat de nici un botez. Primul botez nu a fost facut in cunostinta de cauza, ci mi s-a facut fortat. Eu nu am vazut pe Hristos sa boteze copii, pe copii ii binecuvanta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ori eu tocmai asta ii spun lui "cuvant", ca nu e meritul nostru ca suntem schimbati, ci al lui Hristos. Trebuie doar sa ne intoarcem la Dumnezeu prin pocainta ca El sa poata lucra la vietile noastre. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Din minune in minune,Cristian vrea sa devina preot. | tigerAvalo9 | Intamplari adevarate | 4 | 20.12.2012 12:22:21 |
Un preot a fost înjunghiat mortal la Focsani ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 63 | 23.06.2012 15:50:29 |
Un preot din Focsani a fost injunghiat | Simply_me | Preotul | 23 | 19.06.2012 17:54:57 |
Ion Creanga - preot ortodox | maria32 | Generalitati | 4 | 11.06.2010 00:02:09 |
|