Citat:
În prealabil postat de Grabriella
Dori.. draga,
vezi ca nu vorbim aceeasi limba? Cum am putea sa ne intelegem?
"Adevarul" pe care eu l-am primit este insusi Domnul Iisus Hristos descoperit de Duhul Cel Sfant sfintilor lui Dumnezeu si de atunci revelat Bisericii Sale celei Adevarate, adica tuturor celor chemati dupa voia Domnului.
Reactia ta este normala ,insa, din punctul tau de vedere si al doctrinei pe care ai adoptat-o.Chiar nu ai ajuns sa-ti dai seama de contradictia dintre "ideologie'si practica propriu zisa?
Vezi, daca tu ai avea credinta adevarata, a Sf. Apostolilor, dupa cum va invata predicatorii, de unde atat de multe prejudecati si de ce cea ce spun eu crezi ca sunt 'minciuni' ?
Parca spuneai ca nu conteaza religia , ca Dumnezeu este prezent in fiecare cult si etc..?
Atunci de ce relatarea unei experiente personale de tip np te deranjeaza, ca, de fapt, tot ceea ce postez?
|
Am zis eu ca vei zice ca am ceva cu tine...
Oricum , esti mult mai draguta cand vorbesti pozitiv. Insa cand ataci, vorba lui Alin, asteapta-te la contraatac.
P.S. Mi-a placut mult relatarea ta. Doar cateva fraze sunt minciuni, sa zic exagerari, ca sa fiu mai dulce. Dar acele fraze schimba toata frumusetea. Si as fi sarit si daca ziceai o minciuna despte ortodocsi, fii linistita. Ti-am zis ca am o problema cu exagerarile.