![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu cred ca am inteles ce mare greseala face Biserica Ortodoxa...cred, pentru ca s-ar putea sa fie ceva si mai hilar de atat.
Deci..pentru cei care dorm in timpul slujbei, nu inteleg nimic, atipesc, nu le plac cantarile...preotul ar trebui sa stea macar la sfarsitul Slujbei la usa, si sa dea mana cu toti, astfel incat...poate poate, credinciosul plictisit, ar cerceta mai bine fata preotului ![]() Mda, cred ca unii pastori de alte denominatiuni au prins ideea... si stiind ca unii crestini care il cauta pe Hristos, vin la biserica, dar dorm, nu aud..nu vad, plictiseala totala, desi ei cauta intens, pastorul se posteaza la usa (eye contact)...siiiii, treaba se schimba!!!
Doamne ajuta-ne si ai mila de noi pacatosii! Last edited by AndruscaCIM; 19.04.2010 at 21:16:24. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Bravo, Andrusca! Esti fata inteligenta...
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Definitie | topcat | Generalitati | 9 | 28.09.2008 10:41:01 |
O definitie a singuratatii | Ioan_Ciobota | Generalitati | 14 | 28.11.2007 09:03:32 |
|