![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
1. Cum "din intamplare"? In vizita la cine? 2. Era prima data? 3. Pe urma ai zis ca ai dormit toata slujba. Cand l-ai vazut pe respectivul "cum se ruga pentru bolnavi si bolnavii primeau alinare iar cei chinuiti de duhuri eliberare" ca ai zis ca ai dormit tot timpul "slujbei"? 4. "Proorocii prooroceau, dar nu mai stiu ce. [insa mi se parea normal sa vorbeasca Dumnezeu, ca doar o avea si El dreptul.]" Asa, pur si simplu ai intrat acolo si ai ramas imediat cu impresia "la prima vedere" ca respectivii chiar erau proroci si vorbea Dumnezeu prin ei? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
1. Am vrut sa ma duc la baptisti [unde mai fusesem o singura data dar nu ma impresionase prea mult ] dar surorile baptiste s-au hotarat in ultimul moment sa treaca pe la penti. 2. Da 3. Dupa terminare, cand ieseam spre usa. Rugaciunea era solicitata de unii bolnavi, nu facea parte din program. Era de fapt o [mir]ungere cu untdelemn. Si nu dormeam chiar bustean, ca mi-era rusine. Atipeam des. Insa nu am gasit nimic interesant in toata slujba, chiar muzica mi s-a parut tare...slabuta, sa zic asa. 4. Inainte de a merge m-a avertizat o baptista, usor jenata, sa nu ma sperii ca penticostalii au prooroci. Nu mi s-a parut nimic anormal.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
2. Ce inseamna "sa treaca pe la.." e un fel de conduita generala in sensul ca baptistii ii considera pe penticostali un fel de "alta biserica" sau sunt unii mai 'ecumenici' care n-au o preferinta anume? Intreb pentru ca stiu baptisti care ar argumenta ca vorbirea in limbi de la penticostali e o facatorie.. 3. Mi-e destul de greu sa imi inchipui scena de la iesire, in sensul ca sa ai timp sa dai mana cu toata lumea + sa te si rogi pentru fiecare care vine sa ceara ajutorul cu cate o problema + sa vezi si respectivul cum isi revine instant intre doua strangeri de mana..hm. Eu is mai sceptic. 4. Tanti baptista ti-o explicat de cei penticostalii au proroci si la ei e un fenomen atat de rar incat ar fi de speriat? 5. In general esti asa usor de convins, in sensul ca daca cineva iti spune "acolo sunt proroci", n-ai nici cea mai mica indoiala? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
2.Sa zicem ca avem libertatea sa mergem in orice biserica si sa ne rugam. Acele femei voiau sa mearga si ele sa vada cum e la penticostali, caci auzisera ca se roaga mult mai mult ca baptistii. Simpla manifestare a liberului arbitru. 3. In timp ce coboram de la balcon se ruga pentru oameni. Eu vedeam toata scena. Cand am ajuns jos a terminat si a iesit la usa sa dea mana cu toti. 4. Nu prea, dar avea experiente negative cu altii care s-au cam uitat urat 5. Ma stiu destul de incapatanata. Intai zic "nu" si apoi "da" . Insa citisem in Biblie, nu mai stiam exact pe unde, ca Dumnezeu a vorbit prin prooroci. Deci mi se parea normal sa o mai faca si azi.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
||||
|
||||
|
Eu cred ca am inteles ce mare greseala face Biserica Ortodoxa...cred, pentru ca s-ar putea sa fie ceva si mai hilar de atat.
Deci..pentru cei care dorm in timpul slujbei, nu inteleg nimic, atipesc, nu le plac cantarile...preotul ar trebui sa stea macar la sfarsitul Slujbei la usa, si sa dea mana cu toti, astfel incat...poate poate, credinciosul plictisit, ar cerceta mai bine fata preotului Mda, cred ca unii pastori de alte denominatiuni au prins ideea... si stiind ca unii crestini care il cauta pe Hristos, vin la biserica, dar dorm, nu aud..nu vad, plictiseala totala, desi ei cauta intens, pastorul se posteaza la usa (eye contact)...siiiii, treaba se schimba!!!
Doamne ajuta-ne si ai mila de noi pacatosii! Last edited by AndruscaCIM; 19.04.2010 at 21:16:24. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Bravo, Andrusca! Esti fata inteligenta...
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Probabil o greseala de exprimare, nu? Citat:
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Chiar daca as fi ajuns nu cred ca mi-ar fi schimbat felul de a privi lucrurile. Daca exista prooroci mincinosi asta nu inseamna ca nu mai exista prooroci adevarati, nu?
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Pana la urma ce te face sa crezi ca i-ai intalnit pe cei adevarati? |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Definitie | topcat | Generalitati | 9 | 28.09.2008 10:41:01 |
| O definitie a singuratatii | Ioan_Ciobota | Generalitati | 14 | 28.11.2007 09:03:32 |
|
|