Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.03.2010, 00:51:47
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Este o idee geniala, in opinia mea.
Capul unui om nu poate tine doua idei contradictorii!
Nici nu poti crede una si face exact invers!
In aceste situatii omul experimenteaza puternic disconfort psihic, anxietate... Va incerca sa scape de aceasta traire neplacuta modificand una dintre idei/ credinte!
Vrei sa creada lumea orbeste in institutiile/politicile UE? O pui sa scrie despre beneficiile UE, o duci la conferinte la hoteluri de lux (tinuta formala era obligatorie!) etc..
Vrei sa schimbi ortodoxia? Pui ortodocsii sa se roage cu cei de alte confesiuni!

Acum imi vine in minte "ora pamantului".. Vrei sa ridici ecologia la rang de religie? Institui Earth Day, "ora pamantului" si alte lucruri de-astea. Refolosirea pungii de plastic tine loc de morala.
Cred ca esti un pic cam dura cu Uniunea Europeana. Destul de dur pentru cineva care nici macar nu locuieste in UE. Si apoi nu e UE chiar antihrist in picioare cum cred unii (am fost la o intalnire cu un tanar teolog roman asta iarna, si cum a ajuns discutia la UE ziceai ca avea impresia ca l-a si descoperit pe diavol in carne si oase. Hai sa fim seriosi. Da, si o a doua intalnire nu a mai avut loc. )

Citat:
Vrei sa schimbi ortodoxia? Pui ortodocsii sa se roage cu cei de alte confesiuni!
Da, punct ochit, punct lovit, sau ce vroiai sa spui. Dar sa stii ca nu incearca nimeni sa schimbe Ortodoxia. Nu, contrar cu ce cred Danion Vasile et comp., nu, scopul principal al catolicismului nu este sa catolicizeze ortodoxia. Poate ai observat in ziare, au multe si multe alte si grele probleme in ograda proprie.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum sa procedez cu ai mei ca ei sa-L primeasca pe Domnul? teodoraianys Generalitati 4 04.04.2012 23:55:18