![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Raspunsul corect stiintific e toti! dar fiecare in felul sau. Cand un credincios spune ce gandeste zeul sau, spune de fapt ce-si doreste el sa gandeasca acel zeu (fapt dovedit stiintific). Deci, fiecare cu D-zeul lui. Eu in schimb, nu ma prefac si spun clar ce gandesc fara sa pun nimic pe seama vreunui zeu. Daca m-ar deranja homosexualii as spune asta cat se poate de clar si nu m-as ascunde in spatele unui bau-bau.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
eu ti-am spus ca nu-mi plac homosexualii. mai citeste si tu odata ce am scris, ca sa scapi de impresii.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
mda...in cazul asta straw man seamana cu tine. oricum tot ar bine sa mai citesti odata ce am spus. daca nici atunci nu intelegi, stai linistit, tu chiar nu ai pierdut nimic. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Adica D-zeu nu e zeu???
|
|
||||
|
||||
![]()
daca ai fi stiu ce e zeul ai fi stiu ca nu e Dumnezeu. zeu=divinitate pagana, asta pentru completarea cunostintelor generale.
|
|||
|
|||
![]()
Si atunci, D-zeu ce e?
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Partener ateu | onyx235 | Nunta | 87 | 26.03.2011 21:52:20 |
Suntem crestini, intrebati-ne orice | andreicozia | Generalitati | 133 | 16.08.2010 23:01:34 |
Eminescu ateu? | pisi | Generalitati | 39 | 18.01.2010 16:49:03 |
De ce sunt ateu agnostic | hmiron | Teologie si Stiinta | 43 | 30.12.2009 22:51:32 |
ateu sau crestin? | Dan-Virgil | Generalitati | 33 | 12.07.2008 21:21:58 |
|