Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.12.2009, 13:06:23
lareine's Avatar
lareine lareine is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.12.2009
Locație: Altundeva
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru lareine
Implicit

Hm. Mie faptul ca percepem ca reale lucruri care nu s-au intamplat concret si ca err cortexul nostru nu face diferenta intre real si imaginar (vise, halucinatii, experienta pe care o ai cand vezi un film 3D si ai senzatia ca tu cazi, tu urmeaza-sa-te-lovesti-in-clipa-asta), ca avem imaginatie, arata ca avem si hard si soft pentru a "duce" supranaturalul (un cuvant care nu-mi place, sincera sa fiu). Eu cred ca functia creeaza organul. Ma poate ajuta la supravietuire sa fiu atenta la gesturile tale de aparare si sa le imit instantaneu, ma poate ajuta sa exist in societate faptul ca empatizez cu membrii comunitatii (as opposed to ripping out their guts and feed on them) dar .. la ce imi foloseste faptul ca pot invata matematica, sau ca la o adica, as putea sa dezvolt (ma refer la specie, nu la mine insami acum) teoria stringurilor sau ca as putea sa cred intr-o Persoana Tri-ipostazica? Omul e designed sa iasa foarte mult din biologic, prin chestiile astea.

Last edited by lareine; 03.12.2009 at 13:09:09.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Produse de post - sa nu fie de la animal, sau componentele? sophia Postul 95 22.10.2012 17:08:09
Omul-animal, e posibil,oare ???!!! guardian knight Generalitati 8 17.12.2011 20:53:22
Doar o Apocalipsa mai poate salva Terra absolutep0wer Generalitati 19 03.09.2010 10:16:20
"Omul animal indumnezeit" de Panayotis Nellas mihailt Despre Biserica Ortodoxa in general 1 19.05.2009 23:33:50