![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Stii cum functioneaza empatia?
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu stiu cum functioneaza empatia, insa mustrarile de constiinta depasesc skillurile neuronilor in oglinda :)
|
|
|||
|
|||
![]()
In ce fel?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Aha, iata ca si tu ai dat-o pe relativitatea moralei.... or avea si cainii vreo morala, cine stie...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() Au si ciinii un rudiment de comportament social, care poate fi considerat un rudiment de morala. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar a fi in stare sa procesez consecintele actiunilor mele asupra ta, de exemplu, cred ca depaseste "simpla" functie neuronala. Daca te-as lovi si te-ai vaita de durere, neuronii mei in oglinda m-ar face sa ma strang eu insami ca si cum as simti-o pe pielea mea. Insa durerea morala pe care as simti-o, de a sti ca eu am fost sursa durerii tale, e din alt film. O sa ma intrebi care. I don't know, o sa caut :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Gura ta incearca aceleasi sentimente de discomfort, desi gustul de acru e complet absent. |
|
||||
|
||||
![]()
Tu vrei sa spui ca imitam gesturile si mimica si celorlalti si doar atat? Fine with me :P
|
|
|||
|
|||
![]()
nu, nu vreau sa spun asta si nici nu am spus
|
|
||||
|
||||
![]()
Atunci fa-ma te rog sa inteleg ce ai vrut sa spui. Presupun ca vrei sa ajungi undeva cu empatia insa nu-mi dau seama unde exact.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Produse de post - sa nu fie de la animal, sau componentele? | sophia | Postul | 95 | 22.10.2012 17:08:09 |
Omul-animal, e posibil,oare ???!!! | guardian knight | Generalitati | 8 | 17.12.2011 20:53:22 |
Doar o Apocalipsa mai poate salva Terra | absolutep0wer | Generalitati | 19 | 03.09.2010 10:16:20 |
"Omul animal indumnezeit" de Panayotis Nellas | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 1 | 19.05.2009 23:33:50 |
|