Citat:
În prealabil postat de emanouela
reinvii acest topic 
am sa va povestesc ceva...acum am revenit de la plimbarea cu piticul...o luam in ordine....mergand am intalnit o batrana, cu probleme locomotorii...era in carje biata...dar mergea si zambea la oameni si-i saluta....ceva mai departe am intalnit o bunica cu nepotul pe care il luase de la gradi...cred ca avea 5 ani piticul, copilul, cu gura pana la urechi mi-a zis bonjour....la intoarcere, aproape de casa m-am oprit sa-i acopar nasucul piticului ca incepuse vantul...in spatele meu, o fata de cca 16 ani, cu probleme locomotorii mi-a zambit cand am ridicat privirea spre ea....oare asta e din cauza ca sunt reci???? asa cum afirma unii sau ca o fac din falsitate???? cum afirma altii....sau pt ca sunt lipsiti de griji si probleme?????
eu zic ca e un mod de viata pe care l-au adoptat
ia sa fac eu asta in Romania...sa zambesc si sa salut lumea....pt ca asa vreau, pt ca asa mi-a intrat in sange si pt ca asa simt....ma leaga 
|
Mai bine nu simti asa ceva...cand toata lumea se uita urat tu sa te uiti frumos??? esti falsa, bolnava sau ceva trebuie sa ai de zambesti...nu? Aaaaa...ba chiar cred ca unii ar spune ca e si pacat