Marina Alca si domnule Zaharia, va rog eu frumos, ca o tanara clasicista ce sunt... faceti pace! Aveti dreptate amandoi. Marina in ceea ce priveste comportamentul nostru, al tinerilor, dl Zaharia in ceea ce priveste educatia clasica. Pentru ca fara educatie clasica nu exista respect! De ce ne intrebam toti cum de copiii injura cand parintii fac la fel? Sau de ce sunt agresivi in limbaj cand si parintii sunt la fel? Are dreptate si Marina in ultima parte, cea cu crucile (si iarasi voi face o lunga paranteza - la slujba de Stalpi a unui mare profesor de-al meu, om cu cultura clasica si eleganta la fel de clasica, si cu credinta nestramutata, care avea, de altfel, multe puncte in comun cu Dl Zaharia, preotul, unul tinerel care nu stia carui mare om i-a citit Stalpii, i-a zis, la predica de dupa... "Dumnezeu sa-l ierte pe .... robul sau... acest crestin"), insa nu este nevoie de replici dure. Marina, cum v-ati simti daca cineva v-ar spune ce i-ati scris Dlui Zaharia referitor la poleiala ieftina? Mie, ca tanara clasicista ce sunt, mi-a fost rusine ca citesc asa ceva, va rog sa ma iertati. Si dumnealui rabda, rabda... Sunteti doua firi temperamental diferite, dar Il marturisiti pe acelasi Hristos. provocam multa sminteala prin aceasta atitudine.