Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.09.2009, 23:08:29
iustinian
Guest

Implicit

Domnule Ovidiu-s ma simt obligat sa fac cateva precizari in urma a ceeace dvs ati comentat:
a) este singurul cont pe care-l am pe acest forum si niciodata nu am mai intrat sub un alt "nume";
b) nu fac parte din nici o secta (amintita de dvs sau altele);
c) am dreptul la a-mi exprima propria-mi parere cu privire la un anumit subiect si daca (din intamplare sau nu) parerea mea nu se potriveste cu cea a dvs sau a altor persoane care posteaza pe acest forum..nu inseamna ca cineva mi-a spalat creierul;
d) cand am amintit de martirii care au platit cu viata pentru ceeace au crezut..am dorit sa scot in evidenta ca preocuparea lor majora nu era aceea de a vorbi de rau credinta altora pt ca nu asta era interesul lor. Faptul ca nu au dorit sa se incine idolilor si dumnezeilor pagani, asta nu inseamna ca "au dat o definitie gen Pr. Vasile" credintei altor oameni. Sf. Apostolul Pavel spune: "..nu doresc sa stiu intre voi decat pe Hristos si pe EL rastignit..". Daca dvs credeti ca preocuparea crestinilor este aceea de a blama si a vb de rau alte religii (oricare ar fi ele), te inseli. Crestinismul are menirea de a demonstra oamenilor (in mod special celor ce nu-l cunosc pe Dumnezeu), cine este Iisus Hristos, ce a facut EL pt noi oamenii si faptul ca se va intoarce curand sa dea fiecaruia dupa faptele lui.
Am incercat sa ma fac mai explicit
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Definitie topcat Generalitati 9 28.09.2008 10:41:01
O definitie a singuratatii Ioan_Ciobota Generalitati 14 28.11.2007 09:03:32