![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce spui tu despre cuplul crestin cred ca e rodul impresiilor tale. Pentru ca si in viata de cuplu dreptarul trebuie sa fie Dumnezeu, nu propriile teorii si metode. Sunt multe gaselnite, metode si teorii false cum e si cea cu relativitatea de care vorbeai astazi. Daca ce spui nu e in Scriptura sau in scrierile Parintilor e probabil fals. Mantuitorul a atras atentia sa nu iubim nimic mai mult decat pe El pentru ca sa nu gresim in ceea ce facem raportandu-ne la altceva decat la El: 26. Dacă vine cineva la Mine și nu urăște pe tatăl său și pe mamă și pe femeie și pe copii și pe frați și pe surori, chiar și sufletul său însuși, nu poate să fie ucenicul Meu. (Luca 14). Si inca ceva: daca un lucru nu poate fi pus in cuvinte acel lucru nu exista sau nu l-ai cunoscut inca, deci daca ar exista acea experienta la care numai oamenii casatoriti au acces ai putea-o transmite si lor verbal. Dar eu cred ca esti sub efectul euforiei. Apoi, mantuirea inseamna plinatatea existentei si a fericirii, deci cum crezi tu ca Dumnezeu lasa pe cei necasatoriti cu lipsuri in cunoastere? Astfel de lipsuri ar insemna o limitare a fericirii. Cunoasterea lui Dumnezeu este infinit superioara cunoasterii oricarui lucru creat, deci dobandirea acestei cunoasteri este adevarata valoare. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Avort - pro sau contra? | Bast-et | Generalitati | 224 | 25.02.2018 20:42:21 |
Istorioara despre avort | spre_rasarit | Generalitati | 53 | 09.04.2011 21:18:44 |
Despre avort-metodele contraceptive o solutie? | urzicuta | Generalitati | 61 | 02.06.2009 23:26:49 |
|