Citat:
În prealabil postat de gpalama
Citat:
E o taina, un fenomen ciudat care apere si constati ca desi mergi drept-laser dupa soare cu avionul tu defapt te rotesti in jurul polului cel mai apropiat.
Linia e drepta in mod sigur si cu toate astea observatorul de la pol te vede rotindu-te in jurul lui si tu constati ca ai ajuns de unde ai plecat.
|
Concluzia este: avionul se misca pe un cerc foarte foarte foarte mare, sau pe o elipsa care este intr-un plan unic, ceea ce "aduce liniaritatea", care este de afpt deplasare intr-un plan.
|
Este sigur deplasare intr-un plan la 1000m sau 2000m sau la 5000m. Giroscopul care ii mentine avionului directia perfect liniara la aceiasi inaltime fata de nivelul mariilor perfect plate (conform principiului vaselor comunicante) iti asigura credinta ca traiectoria e perfect liniara intrun plan paralel cu platul marilor. Nu te misti pe niciun cerc si pe nicio elipsa mare sau mica!
Citat:
Vorbim despre deplasare foarte larga intr-un singur plan, dar pe un cerc/elipsa. Iar aici se vede ca de fapt si liniaritatea (vazuta la nivelul obisnuit, la dimensiunile omului), dar si orbita (vazuta la nivel macroscopi, la dimesniunea pamantului).
|
Oricat ar fi de larg cercul sau elipsa instrumentele de bord ar trebui sa sesizeze si sa puna in evidenta faptul ca sunt momente cand mergi in sens contrar fata de alte momente sau cand deviezi cu 90 de grade de la linia dreapta pe care o mentine giroscopul perfect liniara. Nu poti minti ca giroscopul se echilibreaza dupa sfera pamantului si el mentine defapt o traiectorie circulara. Nu poti pentru ca exista avioane supersonice 2-3-5Mach care instant (30 minute) ar trebui sa iasa din "atmosfera" si care nu-si misca in acest timp deloc flapsurile si se mentin la aceiasi inaltime fata de nivelul marii.
Citat:
Hai fii si tu corect odata, avionul merge pe o orbita elipsoida, intr-un plan sectiune, in jurul pamantului rotund.
|
Sunt corect si cinstit mereu fata de Dumnezeu si tocmai asta nu ma lasa sa fac afirmatii hazardate de care vor putea rade toti "inteleptii" lumii.
Avionul merge perfect drept cu cat are viteza supersonica mai mare si in acel timp nu-si modifica flapsurile deloc. Nu iese din atmosfera, nu se invarte pe nicio elipsa sau sfara foarte mare, nu se invarte in jurul niciunui glob!
Citat:
Notiunea fizica si astronomica despre care vorbim este de ORBITA. Avioanele in cazul asta au ce se numeste orbita - o traiectorie in jurul pamantului, care pare liniara, dar este elipsoidala.
|
Nu se poate sa negam evidenta ca sa ne iasa teoriile absurde!
E simplu: Avionul supersonic merge perfect drept pastrand aceiasi inaltime fata de nivelul marilor plate ce respecta principiul vaselor comunicante, are giroscop, nu modifica nimeni flapsurile, nu se iese din atmosfera deci pamantul NU E glob! Marii oameni de stiinta ai lumii si fraierii lor vin cu tot felul de explicatii absurde, cu neglijenta maxime si pot sustine aberatii ca ale tale! In loc sa recunoasca simplu evidenta tin de glob ca orbii de bata si ca si corbii de hoit sau ca nebunii de bolovanii cu care lovesc raul gresit, stramb cu 180 de grade eroare de lovire a tintei.
Citat:
Domnule deci tie iti lipsesc notiuni elementare de fizica si astronomie. Si pe inginerie cam la fel nu prea le legi. Deci ai mari carente in pregatirea ta logica-intelectuala si ai inceput sa iti creezi din mistica religioasa tot felul de stiinte.
|
Notiunile aste-s de scoala primara, generala, de gimnaziu. Le intelege perfect orice copil. Ma mir ca e unii care pot nega evidenta cu tupeu maxim sustinand ca tot eu sunt habarnistul!
Citat:
Amice este un semi-analfabet care nu buchiseste bine fizica si nici astronomia dar si-a creat fizica-religioasa si o astro-religie. Vezi ca ai inceput sa fabrici niste stiinte proprii, pentru ca nu prea ai pregatire intelectuala potrivita pentru un astfel de discurs.
|
Te lauzi ca ai fi teolog, ca ai stii fizica, ca ai fi inginer. Te rad curcile!
Daca am indraznit sa vin cu o astfel de teorie renuntand la toate minciunile lumii pe care le-am invatat in scoala si facultati si pe care le sustine si le propaga o lume intreaga pe toate canalele inseamna ca am motive serioase, adevarate. Nu umblu cu vrajeala, nu sunt un ignorant, nu sunt un neglijent!
Teoria PacMan 3D-nD mi se pare cea mai aproape de Adevarul adevarat.
Alta mai buna nu stiu sa existe! In alta n-am cum sa cred fiindca celelalte sunt gresite si mincinoase, absurde, nestiintifice, nu tin seama de Dumnezeu, nu respecta Adevarus-al-i.!