Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.11.2016, 14:37:31
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
Da, disprețuiesc orice gând, cuvânt și faptă, a mea și a altora, înafara lui Hristos.
Să înțelegi punctul de vedere al celorlalți? Înafara lui Hristos? Adică a demonilor? Al mincinoșilor?
Când ei n-au vrut să înțeleagă și să accepte punctul de vedere al lui Dumnezeu Treime?
Anatema demonilor, că sunt pierzători de suflete și de toată creația.

Una-i să citești Biblia, Noul Testament și Sfinții Părinți, iar alta-i să înțelegi și să aplici ce scrie în Noul Testament și în Sfinții Părinți. În smerenie. Dar tu te lauzi cu ce nu-i al tău. Cu talantul de la care se va cere rodul...

Iar mie mi-e imposibil să pozez în ipostaza infailibilului ipocrit, că ce învăț eu, învață Noul Testament, oricine are acces acolo, oricine poate să facă parte din Biserică, să moștenească Împărăția Cerurilor, pentru rugăciunile Preasfintei Născătoare de Dumnezeu și ale tuturor Sfinților.

Infailibil e Hristos. Și nu-i ipocrit. Iar eu sunt un biet păcătos, care greșesc în fiecare ceas, greșeli cumplite. Dar nu mă las. Mă ridic, că mă dorește Hristos, și mă întărește și mă cheamă și mă vrea în Biserica Sa.

Da, oricine este înafara Bisericii, e bolnav. Tu ești înafară și ești cumplit de bolnav. Dar am o veste: nu te oprește nimeni să fi bolnav și să rămâi bolnav. Ești posedat și vrei să rămâi așa.

Și nu mă ascund după Sfinți și Noul Testament, dar asta-i măsura normalității și manualul normalității. Nu vreau să gândesc și să acționez înafara Noului Testament, fiindcă vreau să fiu al Bisericii, al lui Hristos. Noul Testament e stasul gândirii mele. Înafara lui, e nebunie, înnebunire, întuneric, abis, haos, și moartea cea de-a doua.

Când vreau să gândesc înafara Noului Testament, intru în părerea de sine, cred că sunt cineva, cred că pot ceva, fără Hristos, și atunci mă duc în hăuri de iad, mă dăruiesc demonilor. Și nu vreau asta. Și-așa fac destule ale dracului, din care abea mă ridic. "Ajunge zilei necazul ei", "să nu apună soarele peste supărarea voastră".

Să-ți ajute Dumnezeu nu numai să știi ce spune un verset, sau un Sfânt, dar să trăiești ce spune, să pătrunzi, să dorești, să te îmbraci ca ființă, în tot ce gândești, ce spui și ce faci, în dorirea lui Hristos. Iar dacă nu vrei... rău ai să ajungi... e alegerea ta.

Doamne miluiește...
Ai de capul meu.Tu chiar ești pe bune:).Deci sunt posedat?Si toți cei care sunt înafara ortodoxiei sunt demoni.Măi tu chiar ești bolnav,si tu o sa ajungi rau dacă ești așa rupt de realitate.