Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.11.2016, 14:26:13
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Da, disprețuiesc orice gând, cuvânt și faptă, a mea și a altora, înafara lui Hristos.
Să înțelegi punctul de vedere al celorlalți? Înafara lui Hristos? Adică a demonilor? Al mincinoșilor?
Când ei n-au vrut să înțeleagă și să accepte punctul de vedere al lui Dumnezeu Treime?
Da, sunt liberi cu toții, să facă ce vor, oamenii, demonii și Sfinții. Dar dintre cei ce nu sunt ai lui Hristos, fie cine-o fi, nu le permit să-mi impună să mă lepăd de Domnul meu și Dumnezeu meu: Sfânta Treime și n-o să mă închin la episcopul Romei și nu o să-l recunosc niciodată fără să lepede ereziile lui și nici biserica aia care-l recunoaște, nu mai e parte din Biserică, și la niciun conducător politic, sau spiritual, de orice natură și gen nu mă aplec, cât timp nu are har, și e condus de demoni, decât Domnului Hristos în Sfânta Treime, să i te închini și celor ai Bisericii, azi numită Ortodoxă, în care este Duhul Sfânt și sunt temple ale Duhului Sfânt.
Atât.
Anatema demonilor, că sunt pierzători de suflete și de toată creația.

Una-i să citești Biblia, Noul Testament și Sfinții Părinți, iar alta-i să înțelegi și să aplici ce scrie în Noul Testament și în Sfinții Părinți. În smerenie. Dar tu te lauzi cu ce nu-i al tău. Cu talantul de la care se va cere rodul...

Iar mie mi-e imposibil să pozez în ipostaza infailibilului ipocrit, că ce învăț eu, învață Noul Testament, oricine are acces acolo, oricine poate să facă parte din Biserică, să moștenească Împărăția Cerurilor, pentru rugăciunile Preasfintei Născătoare de Dumnezeu și ale tuturor Sfinților.

Infailibil e Hristos. Și nu-i ipocrit. Iar eu sunt un biet păcătos, care greșesc în fiecare ceas, greșeli cumplite. Dar nu mă las. Mă ridic, că mă dorește Hristos, și mă întărește și mă cheamă și mă vrea în Biserica Sa.

Da, oricine este înafara Bisericii, e bolnav. Tu ești înafară și ești cumplit de bolnav. Dar am o veste: nu te oprește nimeni să fi bolnav și să rămâi bolnav. Ești posedat și vrei să rămâi așa.

Și nu mă ascund după Sfinți și Noul Testament, dar asta-i măsura normalității și manualul normalității. Nu vreau să gândesc și să acționez înafara Noului Testament, fiindcă vreau să fiu al Bisericii, al lui Hristos. Noul Testament e stasul gândirii mele. Înafara lui, e nebunie, înnebunire, întuneric, abis, haos, și moartea cea de-a doua.

Când vreau să gândesc înafara Noului Testament, intru în părerea de sine, cred că sunt cineva, cred că pot ceva, fără Hristos, și atunci mă duc în hăuri de iad, mă dăruiesc demonilor. Și nu vreau asta. Și-așa fac destule ale dracului, din care abea mă ridic. "Ajunge zilei necazul ei", "să nu apună soarele peste supărarea voastră".

Să-ți ajute Dumnezeu nu numai să știi ce spune un verset, sau un Sfânt, dar să trăiești ce spune, să pătrunzi, să dorești, să te îmbraci ca ființă, în tot ce gândești, ce spui și ce faci, în dorirea lui Hristos. Iar dacă nu vrei... rău ai să ajungi... e alegerea ta.

Apropo, știai că și satan, înainte să cadă, era serafim? Serafimii cei cu ochi mulți, din ceata lor, jumate au căzut odată cu satan și o treime din toate celalalte cete, în iararhiile cerești.
Nu-ți dorești să vezi un demon serafim... crede-mă... Dar oricum există și serafimii lui Dumnezeu, slavă Domnului.
Te joci cu niște lucruri care nu că nu le crezi, că nu le înțelegi, dar fiindcă nu ai vrut de bună voie să primești har, ca să înțelegi micimea ta și să poți urca în Hristos...

Am spus tot ce era de spus, oricum ești fixat în mândria ta și așa o să rămâi cel puțin o vreme, până te vei smeri, iar până nu te smerești ai să vomiți mai departe aici, rodul gândirii demonice în care ești.

Însănătoșire grabnică.

Doamne miluiește...
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 02.11.2016 at 14:42:57.
Reply With Quote