Citat:
În prealabil postat de AlinB
Multumim, suntem lamuriti, ati pacalit cativa oameni la inceput, dar acum s-au lamurit lucrurile cat de "ortodocsi" sunteti.
|
Păi Episcopul Hrineanu era plin de Duh Sfînt și de Har și nu era senil chiar la sfinte bătrîneți înaintate deci tu crezi că ar fi putut cineva păcăli un om bătrîn cu experiență de o viață și un călugăr matur ajuns arhiereu vicar foarte iubitor de Dumnezeu și credincios și înțelept fost stareț la mănăstirea Sinaia și mult timp locuind la Ierusalim la Mormîntul Sfînt unde veneau an de an ortodocși din toată lumea?
Deci sigur nu ar fi putut păcăli nimeni pe Duhul Sfînt și nici pe ei și nici pe nimeni care ar citi din Cărți cu Adevărat... așa că cei ce nu cred în Cele 7 sfinte Trîmbițe Apocaliptice se păcălesc singuri dacă nu vor să creadă nici măcar în Trîmbițarea Voievodală... a 7-a.
Ba nu a fost și nu este sectă și cred că ți-am răspuns suficient de clar, de ce nu e. Dacă persiști așa ca toți necredincioșii ca să fii pe plac necredinței atunci o faci pe socoteala și pe barba ta. Eu în locul tău m-aș teme să persist în a face pe Duhul Sfînt locuitor în doi mari Episcopi și Arhierei ca fiind mincinos. Iată că și eu păcătosul, un oarecare mirean din BOR, mărturisesc alături de ei că NIP nu e sectă ci e Sfînta Cetate a Noului Ierusalim... iar Episcopul Hrineanu a mărturisit NIP ca fiind de la Dumnezeu chiar și după moartea sa... cînd sigur nu mai avea niciun interes lumesc! (Asta ți-o spun ca taină, în particular.)
Deci nu e sectă ci e Cuvîntul lui Dumnezeu!