![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu sunt obligat să respect restricțiile tale și nu postez cum spui tu ''euforic'' și ca un troll amestecîndu-mă în tot felul de subiecfte animate. Și asta se poate vedea dacă te uiți la toate postările mele dînd clic pe numele meu. Deci dezinformezi și minți și iată cum faci pe victima. Din pricina acestor lucruri pleacă harul și vin demonii... căci mințind și denigrînd fără rușine devi unul dintre ei. Dragul meu, eu te-am iertat și am încercat să te fac să pricepi că ce spun e adevărat pe argumente clare și veridice și nu așa cum dezinformezi tu că aș face. Crede-mă că mi-ar fi rușine să fiu Teolog și să mint în față omul cu care ai stat de vorbă. Ție cum de nu-ți este? Iată mă faci bolnav și alea alea... și asta la nesfîrșit iar acum dîndu-te victimă. Păi tu persiști în jocul ăsta periculos și nu eu. Eu nu te-am făcut nicicum ci ți-am repetat că necredința ta lăudăroasă și batjocoritoare la adresa mea te duce pe tobogan lîngă drăcușorii de care te temi. Te-am sfătuit să te oprești din astfel de afirmații gratuite și nu ți-am cerut nici să pleci, nici să te banneze adminul... Dar uite, văd că nu poți altfel... așa că te las dragul meu să mă acuzi mereu... acuză-mă de tot ce-ți trece prin minte că nu mă supăr. Mulțumesc lui Dumnezeu că ai reușit să înveți atît de multă Teologie. Păcat că nu o știi folosi cu înțelepciune. Dar ești tînăr. Mai ai vreme. Deci nu uita că eu sunt cel care te iubesc cu Adevărat... eu împreună cu Dumnezeu. Și spun asta pentru că eu ți-am mărturisit cu dreptate și cu credință pe Adevărul. Cîndva vei crede... și tu și-ți vei aminti. |
|