![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Orice vi-aș spune, e în zadar, am scris acest topic, cu atâtea dovezi din Biblie, și pentru voi, neo-protestanți, e în zadar.
Nădăjduiesc ca măcar câțiva din cei ce vor trece pe aici, să se trezească și să-și deschidă inima spre har, spre Domnul Hristos, spre Biserica Sa, ca să se pună pe drumul mântuirii. Domnul să aibe milă de voi în ziua Judecății, de toți ceilalți care nu vă treziți și care muriți în ereziile de orice fel neo-protestante sau altele. Iar noi, Biserica, dacă noi ne îndoim și nu cunoaștem și nu trăim, ce pretenții să avem să nu răpească demonii turma? Ne așteaptă mai mari răpiri a demonilor, în erezia ecumenismului, în apostazie și schismă. Doamne... Biserica Ta... Doamne... ai milă Doamne... Turma cea mică suferă, e răpită, e doborâtă, împrăștiată, slăbită... Păstorii sunt bătuți de demoni iar oițele se risipesc în întuneric... "Eu pentru aceștia Mă rog; nu pentru lume Mă rog, ci pentru cei pe care Mi i-ai dat, că ai Tăi sunt." - Ioan 17, 9. Doamne... Biserica Ta... Mireasa Ta... ai milă de noi Doamne...
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|