Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.02.2016, 11:49:47
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
E bine sa casti ochii prin jur ca ceea ce e azi in curtea altora maine s-ar putea sa fie in curtea ta.

Ca deh, trebuie sa tinem pasul cu "progresul" nu?

Si daca tot nu pricepi, sa-ti amintesc ca sunt parinti romani, copii romani.

Si cum vezi tu ameliorarea asta la noi?
Sa institutionalizam vro 180.000 de copii anual (cam asa arata situatia din Norvegia raportat la populatia Romaniei) pentru ca sunt "abuzati"?

Si an dupa an, cu politica asta, situatia nu se amelioreaza ci se inrautateste?
http://www.romanialibera.ro/special/...lamanzi-405648

Ar trebui sa fim mai putin ipocriti si sa ne pese de soarta copiilor romani saraci, morti de foame, abandonati etc.

Din moment ce nu suntem in stare sa ne preocupam de soarta copiilor nostri din Romania sau nu ne intereseaza, din moment ce nu am rezolvat inca problema saracilor romani, nu vad ce sens are sa ne preocupe soarta strainilor (chiar si romani plecati in strainatate, o data plecat , nu mai esti roman).

Prefer progresul norvegienilor decat saracia si inapoierea romaneasca.

Mai bine am casca ochii la ce este la noi, nu sa ne uitam in ograda altora.

Eu nu sunt politician ca sa ofer solutii dar ar fi unele de bun simt ca marirea alocatiei la un nivel decent, oprirea bataii sub orice forma asupra copiilor, o preocupare mai mare a bisericii, preotilor si credinciosilor , iesirea in strada pentru situatia dezastruoasa a copiilor saraci romani, trimiterea de ajutoare.
Ma mir ca pentru copiii romani nu iese nimeni in strada dar pentru Norvegia stiu sa iasa. E absurd!
Preotii sa isi vanda masinile scumpe si sa dea din bani saracilor, din donatii sa ajute spitalele si copiii saraci etc. Biserica face, dar nu destul. Ce folos sa se construiasca atatea biserici , chiar si catedrala Mantuirii Neamului intr-o tara saraca, in care nu avem spitale? In care lumea moare de foame si exista atatia oameni saraci.
E preferabil sa fie institutionalizati si copiii romani decat sa fie batuti si morti de foame, de ce sa stea un copil sa fie batut si mort de foame doar ca sa stea langa parinti?
Parintii care isi bat copiii ar merita si inchisoarea intr-un stat civilizat, normal, de aia varianta norvegiana este net superioara celei romanesti.
Romanii se simt cu musca pe caciula, si atunci fac scandal.
Reply With Quote