![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu zic ca in acest caz este exact pe dos, d-voastra si ceilalti sunteti spalati pe creier cu informatii de pe facebook si de la tv, poate ca nu ati remarcat, daca sunteti atat de inteligent, d-voastra si aglutinatul de sub steag de mai jos, ca noi avem doar varianta exclusiva a familiilor de batausi din Norvegia si a avocatului lor. Ori, cum putem sa fim obiectivi in acest caz, din moment ce nu avem decat o sursa? Parerea norvegienilor o stiti? Aveti habar de ce sustin penticostalii norvegieni care se delimiteaza si nu sustin cauza familiei Bodnariu? Cunoasteti ce s-a intamplat cu adevarat acolo, stiti ca Barnevernetul ia copiii doar in cazuri extreme de batai repetate, neglijenta grava etc? Cunoasteti doar ce spune presa din Romania? Cine e spalat pe creier? Nu in ultimul rand, desi trebuia sa incep cu asta de la inceput, parerea mea despre biserica nu este proasta ci foarte proasta, ma refer la preotii ortodocsi aici. Statul prin guvernanti e in primul rand vinovat pentru toate relele dar si preotii sunt, pentru ca Biserica e in mana cu statul, deci face front comun cu oricine este la putere. Sunt niste lingai si tradatori de neam care pentru salarii si ajutoare pentru biserici, fonduri si ajutoare ar face orice, niste marsavi care isi cumpara postul de preoti cu bani, episcopii la fel de marsavi pentru ca accepta aceste magarii, cunosc aceste lucruri din biserica nu din auzite. Totul este pentru interesul lor. Strang bani si fac ilegalitati cu ei si cate si mai cate, ies cu nereguli la controalele de la Bucuresti, ma refer la preotii din Arad dar se musamalizeaza totul ca doar o mana se spala pe alta. Nu le-a pasat de oameni cand le-au taiat salariile nu au facut scandal, dar daca preotilor li se taie salariile si ajutoarele pentru biserici stiu sa mentioneze acest lucru in predici. Spitalele sunt cum sunt si din cauza preotilor si a Patriarhului, nu doar din cauza guvernantilor. Adapostesc infractori pentru ca acestia cotizeaza la biserica, fac donatii, avem si in Arad un infractor, prefectul Iotcu care sta la loc de cinste in biserica iar preotii il scot de nevinovat in fata credinciosilor, poate pentru ca sa nu iasa si ei prost, probabil au facut afaceri cu el. Credeam si eu in trecut ca totul e bine si frumos in biserica si pe preoti ii credeam buni si oamenii Domnului dar de cand am avut experienta cu biserica m-am scarbit total si nu mai vreau sa am de-a face cu ei. Nu aveti decat sa ma bannati ca stiu ca adevarul supara dar biserica tine Romania in loc, suntem in evul mediu din cauza bisericii care impreuna cu politicienii au nenorocit aceasta tara, si ma refer la capii ei dar si multi dintre preoti, pentru cativa preoti cinstiti care isi fac datoria, lumea nu ar mi trebui sa mearga si sa cotizeze acestor escroci. Last edited by aubergine; 21.02.2016 at 16:09:53. |
|