![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Adrian, în ce privește cazul Bodnariu, Pelerinul a spus mai sus, foarte bine exprimat, ceea ce am încercat și eu să pun în evidență mai deunăzi: nu avem elemente suficiente pentru a exprima un punct de vedere.
"Argumente" isterice de genul "naziștii de norvegieni" și "copii SMULȘI de la sânul familiei", "MAFIA" etc. etc. etc. valorează (sau ar trebui să valoreze, pentru un om rațional) exact zero. În ceea ce mă privește, în virtutea profesiei, am văzut nu o dată, în România, ce înseamnă copii abuzați. În lumea reală nu există "o palmă la fund". Există un adult care lovește un copil, cu scopul de a-i provoca durere. Uneori cu palma, uneori cu altceva, uneori mai tare, alteori mai încet, uneori mai des, alteori mai rar, de mai multe ori, de mai puține ori. "Palma la fund" este același lucru cu "mâna pe genunchi" pusă de viitorul violator. Ceva nevinovat, nu-i așa ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|