Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.11.2015, 01:01:40
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Eu nu inteleg ceva la voi, intreb de curiozitate. Sa presupunem ca Patriarhul se ducea acolo, de unu singur pe jos, imediat dupa tragedie.Vroia dansul sa fie acolo, ca asa considera ca trebuie sa faca. Un fel de Pavle al romanilor :) Ce putea sa se intimple?
Nu stiu, probabil ca pe moment nimic - poate il fluierau unii dar asta conteaza mai putin.
Dar asta nu inseamna ca nu am fi asistat la acelasi atac desantat impotriva Bisericii. Deja se pregatise terenul si cu Sf. Parascheva, si cu educatia sexuala, si cu haloween-ul - pe care niste asociatii ale parintilor l-ar fi vrut interzis. Deja era plina presa de articole la adresa "fundamentalistilor".

De ce nu s-a dus ? Nu stiu. Poate era prea ocupat cu programul cu donatiile de sange. - cu o zi inainte se intamplase la Ploiesti. Poate avea altceva de facut. Poate s-a gandit ca nu-i locul lui acolo - ca nu luase foc vreo manastire de maici. Habar nu am de ce. Dar stiu ca presa nu are nici un drept sa-i faca agenda. Mai ales ca daca sapam un pic mai mult o sa vedem ca-s platiti din aceiasi bani publici ( sifonati de unii sau altii ) pe care-i reproseaza Patriarhului ca i-ar incasa.